SFUNGJER AREXONS WIZZY CUSCINETTO IN PELLE-1619

Arexons

SFUNGJER AREXONS WIZZY CUSCINETTO IN PELLE-1619

310 Lekë EksTaksë:310 Lekë

Sfungjer i mbështjellë në lëkurë natyrale.Kur përdoret i thatë, është i përsosur për të larguar avullin nga dritaret e makinës.Efektiv në çdo sipërfaqe, than shpejt dritaret, pasqyrat dhe pjesët e tjera plastike.Nuk lë vija dhe..

SFUNGJER LARJE AM-03840 MICROFIBER SPONGE 23x10x6 ...

SFUNGJER LARJE AM-03840 MICROFIBER SPONGE 23x10x6 ...

430 Lekë EksTaksë:430 Lekë

Sfungjer mikrofibër me cilësi të lartë.Projektuar për larjen e makinave, delikat në të gjitha llojet e sipërfaqeve.Forma ergonomike e bën më të lehtë mbajtjen e sfungjerit dhe doreza parandalon që sfungjeri të bjerë nga dora gja..

SFUNGJER LARJE AM-03841 EASY-GRIP 21x11x6 cm

SFUNGJER LARJE AM-03841 EASY-GRIP 21x11x6 cm

260 Lekë EksTaksë:260 Lekë

Sfungjeri siguron pastrim efektiv të sipërfaqes së makinës, pa rrezikun e gërvishtjeve ose dëmtimit të sipërfaqes së bojës.Është i përbërë nga materiale të cilësisë së lartë që janë të buta në prekje dhe në të njëjtën kohë sigu..

SFUNGJER LARJE AM-03844 INTERIOR SPONGE 15x10x3 cm

SFUNGJER LARJE AM-03844 INTERIOR SPONGE 15x10x3 cm

260 Lekë EksTaksë:260 Lekë

I projektuar për të hequr në mënyrë efektive dhe butësisht papastërtitë, pluhurin dhe njollat. ​I përbërë nga mikrofibër e cilësisë së lartë, sfungjeri është i butë dhe delikat në prekje dhe në të njëjtën kohë përthith në mënyr..

SFUNGJER LARJE AM-03845 BUG & TAR SPONGE 15x10...

SFUNGJER LARJE AM-03845 BUG & TAR SPONGE 15x10...

170 Lekë EksTaksë:170 Lekë

Një mjet tepër i nevojshëm për heqjen e papastërtive të forta nga sipërfaqja e makinës suaj. Sfungjeri është i përbërë nga mikrofibër e cilësisë së lartë, e cila është e butë në prekje dhe në të njëjtën kohë ofron veti të shkë..

SFUNGJER LARJE AREXONS WIZZY-1600

Arexons

SFUNGJER LARJE AREXONS WIZZY-1600

270 Lekë EksTaksë:270 Lekë

Ideal për larjen e makinave.Sfungjer shumë absorbues dhe i qëndrueshëm...

SFUNGJER LARJE AREXONS WIZZY-1601

Arexons

SFUNGJER LARJE AREXONS WIZZY-1601

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

..

SFUNGJER LARJE AREXONS WIZZY-1602

Arexons

SFUNGJER LARJE AREXONS WIZZY-1602

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Një sfungjer shumë i butë dhe super thithës.Njëra anë është posaçërisht jo gërryese që e bën ideal për heqjen e papastërtive dhe mbetjeve të lëna nga insektet në trupin e makinës...

SFUNGJER LARJE AREXONS WIZZY-1603

Arexons

SFUNGJER LARJE AREXONS WIZZY-1603

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

Një sfungjer shumë i butë, super absorbues...

SFUNGJER LARJE AV-2491-10

SFUNGJER LARJE AV-2491-10

350 Lekë EksTaksë:350 Lekë

..

SFUNGJER LARJE AV-2491-8

SFUNGJER LARJE AV-2491-8

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

SFUNGJER LARJE AV-2924-8

SFUNGJER LARJE AV-2924-8

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

SFUNGJER LARJE LMP-37100 16x11x7 cm

Lampa

SFUNGJER LARJE LMP-37100 16x11x7 cm

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

Dimensioni: 16x11x7 cm..

SFUNGJER LARJE LMP-37101 23x12x6 cm

Lampa

SFUNGJER LARJE LMP-37101 23x12x6 cm

250 Lekë EksTaksë:250 Lekë

Dimensioni: 23x12x6 cm..

SFUNGJER LARJE SK-4344

Autopractic

SFUNGJER LARJE SK-4344

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

..

SFUNGJER LARJE SK-4353

Autopractic

SFUNGJER LARJE SK-4353

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

..

SFUNGJER PASTRIMI MAGIC SPONGE AM-02474 (MS-01)

SFUNGJER PASTRIMI MAGIC SPONGE AM-02474 (MS-01)

140 Lekë EksTaksë:140 Lekë

Sfungjeri pastron në mënyrë efektive papastërtitë e forta pa përdorimin e detergjenteve. Mjafton që sfungjeri të laget me ujë.Rekomandohet për: tapiceri, xham, veshje të jashtme plastike, etj.Pastron lehtësisht njollat, papast..

Shfaqur 1 deri 17 nga 17 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter