FSHESE ME VAKUM 12 V 48 W SK-52374

Autopractic

FSHESE ME VAKUM 12 V 48 W SK-52374

1,700 Lekë EksTaksë:1,700 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12 V 60 W MAJESTIC SK-74086

FSHESE ME VAKUM 12 V 60 W MAJESTIC SK-74086

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12 V 90 W (E KUQE) SK-74081

Autopractic

FSHESE ME VAKUM 12 V 90 W (E KUQE) SK-74081

1,300 Lekë EksTaksë:1,300 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12 V 90 W (E ZEZE) SK-74081

Autopractic

FSHESE ME VAKUM 12 V 90 W (E ZEZE) SK-74081

1,300 Lekë EksTaksë:1,300 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12V 60W BT-30067

FSHESE ME VAKUM 12V 60W BT-30067

1,600 Lekë EksTaksë:1,600 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12V 60W GOODYEAR BT-77356

FSHESE ME VAKUM 12V 60W GOODYEAR BT-77356

2,000 Lekë EksTaksë:2,000 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12V 90W BT-30055

FSHESE ME VAKUM 12V 90W BT-30055

2,200 Lekë EksTaksë:2,200 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM AM-02381 12V 93W (VC-02)

FSHESE ME VAKUM AM-02381 12V 93W (VC-02)

2,480 Lekë EksTaksë:2,480 Lekë

KARAKTERISTIKAT:një fshesë me vakum me 3 lloje tubash dhe furçashfuqi e lartë thithësePARAMETRAT TEKNIKE:tensioni: DC 12 Vfuqia maksimale: 93 Wgjatësia e kabllit: 3 mgjatësia e tubit: 1 mPaketimi përfshin:fshesën me korenttubinfur..

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter