SOLUCION GRASO BAKRI K2 COPPER GREASE 20 g - B401

K2

SOLUCION GRASO BAKRI K2 COPPER GREASE 20 g - B401

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

Graso bakri shumë përdorimshme dhe rezistente ndaj temperaturave të larta.Rezistente ndaj temperaturës nga deri në 1090°C.E destinuar për lubrifikimin dhe mbrojtjen e elementeve që punojnë nën ngarkesë të lartë termike.Krijon ..

SOLUCION GRASO BAKRI K2 COPPER SPRAY 400 mL - W122

K2

SOLUCION GRASO BAKRI K2 COPPER SPRAY 400 mL - W122

830 Lekë EksTaksë:830 Lekë

Graso bakri rezistente ndaj temperaturave të larta dhe që thahet shpejt.Zvogëlon fërkimet e pjesëve metalike, parandalon mbërthimet dhe kërcitjet.Mbron vidat, dadot dhe kushinetat nga korrozioni.Produkti është rezistent ndaj u..

SOLUCION GRASO E BARDHE AREXONS SYSTEM TW249 400 m...

Arexons

SOLUCION GRASO E BARDHE AREXONS SYSTEM TW249 400 m...

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Graso e bardhë shumë përdorimshe bazuar në kalcium dhe në aditivë kundër korrozionit dhe kundër oksidimit. Ngjit në mënyrë të përkryer në të gjitha sipërfaqet dhe lubrifikon në thellësi. Përballon veprimin e ujit të nxehtë dhe..

SOLUCION GRASO GRAFITI K2 400 mL - W130

K2

SOLUCION GRASO GRAFITI K2 400 mL - W130

570 Lekë EksTaksë:570 Lekë

K2 GRAPHITE GREASE është krijuar për të mbështetur mirëmbajtjen e balestrave, filetove të vidave, bashkimeve, nyje me grushte, ingranazheve të hapura, rrotave burimore, zinxhirëve dhe sipërfaqeve të tjera nën fërkim që marrin n..

SOLUCION GRASO PER KAPIKORDA BATERIE K2 VETRIX 140...

K2

SOLUCION GRASO PER KAPIKORDA BATERIE K2 VETRIX 140...

510 Lekë EksTaksë:510 Lekë

Mbron sipërfaqet metalike nga korrozioni, ruan dhe lubrifikon pjesët plastike dhe ato të gomës. Mbron kapikordat e baterisë nga oksidimi.Grasoja është rezistente ndaj ujit, si dhe acideve të dobëta.Lubrifikimi optimal arrihet p..

SOLUCION GRASO PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN GREASE 2...

Petronas Durance

SOLUCION GRASO PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN GREASE 2...

550 Lekë EksTaksë:550 Lekë

Solucioni graso është i lehtë për t'u përdorur falë formulës së tij të spërkatjes. Solucioni graso eshtë PTFE dhe do të lubrifikojë vazhdimisht zinxhirët e transmisionit. Ai depërton thellë dhe nuk ndikon në unazat O, është ideal ..

SOLUCION GRASO QERAMIKE K2 CERAMIC GREASE 400 mL -...

K2

SOLUCION GRASO QERAMIKE K2 CERAMIC GREASE 400 mL -...

830 Lekë EksTaksë:830 Lekë

Grasoja K2 CERAMIC është graso për vida dhe lidhje të rrezikuara nga veprimet e presioneve dhe vlerave të larta të temperaturës (madje deri në 1400°C).Është e përshtatshme për aplikim në sistemet e frenimit të pajisura me ABS, A..

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL 200 mL-7866

Svitol

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL 200 mL-7866

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Siguron grasatim dhe lubrifikim që zgjat me veprim të lartë mbrojtës dhe performancë të lartë tek bashkimet mekanike, zinxhirët e transmesioneve, etj.Solucion graso është një graso me përbërje parafine komplekse alumini dhe v..

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL EASY 200 mL-23...

Svitol

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL EASY 200 mL-23...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Siguron grasatim dhe lubrifikim që zgjat me veprim të lartë mbrojtës dhe performancë të lartë tek bashkimet mekanike, zinxhirët e transmesioneve, etj.Solucioni graso është me përbërje parafine komplekse alumini dhe vaji mi..

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL PROFESSIONAL 4...

Svitol

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL PROFESSIONAL 4...

990 Lekë EksTaksë:990 Lekë

Një lubrifikues graso i përbërë nga vajra mineral, grasoja komplekse e aluminit me PTFE (politetrafluoroetilen) dhe aditivë kundër fërkimit.Siguron lubrifikim që zgjat për mekanizmat, kushinetat dhe ingranazhet.Është i përshta..

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS YES 75 mL-4166

Arexons

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS YES 75 mL-4166

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

Graso e formuluar me një teknologji të sofistikuar dhe të bazuar në vaj mineral të bardhë parafinik.Kjo lejon që produkti të ketë një pikë të lartë rënieje dhe për rrjedhojë strukturën e tij yndyrore:• Ruan karakteristikat e tij..

SOLUCION GRASO SPRAY DIVORTEX AER-1200 TRANSPARENT...

SOLUCION GRASO SPRAY DIVORTEX AER-1200 TRANSPARENT...

490 Lekë EksTaksë:490 Lekë

..

SOLUCION GRASO WHITE K2 WHITE GREASE PTFE 400 mL -...

K2

SOLUCION GRASO WHITE K2 WHITE GREASE PTFE 400 mL -...

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

Solucion graso që karakterizohet nga një formulë unike që depërton plotësisht në formën e shkumës dhe ngurtësohet më vonë.Zvogëlon fërkimet, heq lagështinë, eliminon kërcitjet dhe mbron nga korrozioni.Është ideal për lubrifikim..

Shfaqur 1 deri 13 nga 13 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter