ANTIFRIZ AREXONS  I KUQ ALL SEASONS 1 L-8060

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS I KUQ ALL SEASONS 1 L-8060

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit e gatshme për përdorim në ngjyrë të kuqe.Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -10°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +118°C.Formuluar me teknologjinë T.O..

ANTIFRIZ AREXONS -20°C 2 L JESHILE - 8054

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS -20°C 2 L JESHILE - 8054

790 Lekë EksTaksë:790 Lekë

·         Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit në ngjyrë jeshile. ·         Gati për t’u përdorur. ·      ..

ANTIFRIZ AREXONS -40°C 1 L-8070

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS -40°C 1 L-8070

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

·         Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit e gatshme për përdorim në ngjyrë jeshile.·         Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në ..

ANTIFRIZ AREXONS ALL SEASONS 2 L - 8061

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS ALL SEASONS 2 L - 8061

820 Lekë EksTaksë:820 Lekë

Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit e gatshme për përdorim në ngjyrë të kuqe.Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -10°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +118°C.Formuluar me teknologjinë T.O.T (..

ANTIFRIZ AREXONS EXTREME JESHILE -40°C 4.5 L - 80...

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS EXTREME JESHILE -40°C 4.5 L - 80...

2,240 Lekë EksTaksë:2,240 Lekë

·         Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit në ngjyrë jeshile. ·         Gati për t’u përdorur. ·      ..

ANTIFRIZ AREXONS I KUQ -20°C 2 L - 8013

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS I KUQ -20°C 2 L - 8013

1,290 Lekë EksTaksë:1,290 Lekë

·         Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit në ngjyrë të kuqe. ·         Gati për t’u përdorur. ·      ..

ANTIFRIZ AREXONS I KUQ -20°C 4.5 L - 8014

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS I KUQ -20°C 4.5 L - 8014

2,030 Lekë EksTaksë:2,030 Lekë

·         Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit në ngjyrë të kuqe. ·         Gati për t’u përdorur. ·      ..

ANTIFRIZ AREXONS JESHILE -20°C 1 L-8050

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS JESHILE -20°C 1 L-8050

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

·         Antifriz Arexons në ngjyrë jeshile. ·         Gati për përdorim. ·         Siguron mbrojtje..

ANTIFRIZ AREXONS PROTECIVE RADIATORS -20°C 4.5 L ...

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS PROTECIVE RADIATORS -20°C 4.5 L ...

1,910 Lekë EksTaksë:1,910 Lekë

·         Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit në ngjyrë jeshile. ·         Gati për t’u përdorur. ·      ..

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN ALUSIL 1 L - 8004

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN ALUSIL 1 L - 8004

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

·         Antifriz e cila eshte koncentrat dhe mbrojtëse për radiatorin në ngjyrë të verdhë me përmbajtje të silikatit të silikonit. ·       &nbs..

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN ALUX I KUQ 1 L - 8010

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN ALUX I KUQ 1 L - 8010

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

·         Antifriz e gatshme për përdorim në ngjyrë të kuqe e formuluar me teknologjinë T.O.T (Total Organic Technology) për një mbrojtje maksimale tek motorrët e rinj me përbërje të alia..

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN ALUX VIOLA 1 L-8005

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN ALUX VIOLA 1 L-8005

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

·         Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit, koncentrat në ngjyrë vjollcë. ·         Siguron mbrojtje kundër ngrirjes dhe kund..

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN FLUID 1 L-8002

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN FLUID 1 L-8002

860 Lekë EksTaksë:860 Lekë

·         Antifriz e cila eshte koncentrat dhe mbrojtëse për radiatorin në ngjyrë jeshile. ·         Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në te..

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN HYBRID CARS 1 L-8033

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN HYBRID CARS 1 L-8033

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

·         Antifriza eshte për sistemin e ftohjes në makinat me motorr benzine dhe për makinat hibride. ·         Formula bllokuese e veprimit të gërryerjes ësh..

ANTIFRIZ AREXONS SPECIAL PER DIESEL -35°C+124°C ...

Arexons

ANTIFRIZ AREXONS SPECIAL PER DIESEL -35°C+124°C ...

1,060 Lekë EksTaksë:1,060 Lekë

·         Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit e gatshme për përdorim në ngjyrë vjollcë. ·         Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri..

ANTIFRIZ BOTTARI -22°C BLU BT-31372 1 L

ANTIFRIZ BOTTARI -22°C BLU BT-31372 1 L

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

..

ANTIFRIZ BOTTARI -22°C ROSSO BT-31371 1 L

ANTIFRIZ BOTTARI -22°C ROSSO BT-31371 1 L

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

..

ANTIFRIZ GOODYEAR -20°C BLU BT-77843 1 L

ANTIFRIZ GOODYEAR -20°C BLU BT-77843 1 L

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

ANTIFRIZ GOODYEAR -20°C ROSSO BT-77842 1 L

ANTIFRIZ GOODYEAR -20°C ROSSO BT-77842 1 L

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

ANTIFRIZ GOODYEAR -30°C FUCSIA BT-77849 1 L

ANTIFRIZ GOODYEAR -30°C FUCSIA BT-77849 1 L

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

ANTIFRIZ GOODYEAR -30°C GIALLO BT-77848 1 L

ANTIFRIZ GOODYEAR -30°C GIALLO BT-77848 1 L

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

ANTIFRIZ GOODYEAR -30°C VERDE BT-77847 1 L

ANTIFRIZ GOODYEAR -30°C VERDE BT-77847 1 L

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

ANTIFRIZ GOODYEAR -30°C VIOLA BT-77846 1 L

ANTIFRIZ GOODYEAR -30°C VIOLA BT-77846 1 L

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (BLUE - G11) 1 L - T...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (BLUE - G11) 1 L - T...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Antifriza K2 KULER është një antifriz koncentrat moderne dhe universale për radiatorin, karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNENjë formulë e zhvilluar posaçërish..

Shfaqur 1 deri 24 nga 66 (3 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter