KAMERA PARKIMI AMiO AM-02164 NIGHT VISION 18mm DC1...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-02164 NIGHT VISION 18mm DC1...

1,560 Lekë EksTaksë:1,560 Lekë

Kamera AMiO HD-307-IR me funksionin "Night vision".Figurë HD 720p me definicion të lartë.Një kamera që duket si një sensor standard parkimi.Diametri i montimit ø18 mm, diametri i jashtëm ø22 mm.Përshtatet në mënyrë të përkryer në..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03527 NIGHT VISION DC12V HD...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03527 NIGHT VISION DC12V HD...

1,340 Lekë EksTaksë:1,340 Lekë

Parametrat teknikë:Rezolucioni horizontal: 400TVLNdriçimi minimal < 0,5 LUXMadhësia e lenteve: 1.8 mmEkrani: 12 volt DCKonsumi i energjisë: 60 ma Përmban:1 Kamera të pasme1 Kabëll 6 m1 Kabëll rryme1 montues me kënd 120 gra..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03528 NIGHT VISION DC12V HD...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03528 NIGHT VISION DC12V HD...

1,140 Lekë EksTaksë:1,140 Lekë

Kamera e parkimit është një pajisje që mund të instalohet si në makinat e pasagjerëve ashtu edhe në furgonat e transportit, si dhe në automjete të tjera. Qëllimi i saj kryesor është të sigurojë një imazh të pjesës së pasme të au..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03529 NIGHT VISION DC12V HD...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03529 NIGHT VISION DC12V HD...

1,340 Lekë EksTaksë:1,340 Lekë

Kamera e parkimit është një pajisje që mund të instalohet si në makinat e pasagjerëve ashtu edhe në furgonat e transportit, si dhe në automjete të tjera.Qëllimi i saj kryesor është të sigurojë një imazh të pjesës së pasme të autom..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03530 NIGHT VISION DC12V HD...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03530 NIGHT VISION DC12V HD...

2,180 Lekë EksTaksë:2,180 Lekë

Kamera e parkimit është një pajisje që mund të instalohet si në makinat e pasagjerëve ashtu edhe në furgonat e transportit, si dhe në automjete të tjera.Qëllimi i saj kryesor është të sigurojë një imazh të pjesës së pasme të autom..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03532 NIGHT VISION DC12V HD...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03532 NIGHT VISION DC12V HD...

1,340 Lekë EksTaksë:1,340 Lekë

Kamera e parkimit është një pajisje që mund të instalohet si në makinat e pasagjerëve ashtu edhe në furgonat e transportit, si dhe në automjete të tjera.Qëllimi i saj kryesor është të sigurojë një imazh të pjesës së pasme të autom..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03533 DC12V HD-720p (HD-320...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03533 DC12V HD-720p (HD-320...

1,140 Lekë EksTaksë:1,140 Lekë

Kamera e parkimit është një pajisje që mund të instalohet si në makinat e pasagjerëve ashtu edhe në furgonat e transportit, si dhe në automjete të tjera.Qëllimi i saj kryesor është të sigurojë një imazh të pjesës së pasme të autom..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03536 DC12V HD-720p (HD-340...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03536 DC12V HD-720p (HD-340...

1,920 Lekë EksTaksë:1,920 Lekë

Kamera e parkimit është një pajisje që mund të instalohet si në makinat e pasagjerëve ashtu edhe në furgonat e transportit, si dhe në automjete të tjera.Qëllimi i saj kryesor është të sigurojë një imazh të pjesës së pasme të autom..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03540 DC12V HD-720p (HD-601...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03540 DC12V HD-720p (HD-601...

4,170 Lekë EksTaksë:4,170 Lekë

Karakteristikat kryesore:Kamera parkimi me sensorë parkimi dhe sinjalizuesKa dioda LED, të cilat e bëjnë mjaft funksionale edhe gjatë natësNdezje automatikeRezistente ndaj ujit dhe pluhuritSensorët masin automatikisht distancën ng..

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03541 NIGHT VISION DC12V HD...

KAMERA PARKIMI AMiO AM-03541 NIGHT VISION DC12V HD...

5,020 Lekë EksTaksë:5,020 Lekë

Karakteristikat kryesore:Kamera parkimi me sensorë parkimi dhe sinjalizuesKa dioda LED, të cilat e bëjnë mjaft funksionale edhe gjatë natësNdezje automatikeRezistente ndaj ujit dhe pluhuritSensorët masin automatikisht distancën n..

SENSORE PARKIMI AMiO AM-01564 ME 4 SENSORE (Gri)

SENSORE PARKIMI AMiO AM-01564 ME 4 SENSORE (Gri)

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

Sensori i parkimit është një pajisje që mbështet parkimin dhe kthimin mbrapa të makinës.Lëshon valë ultrasonike, të cilat kur reflektohen nga një pengesë, bëjnë të mundur përcaktimin e distancës midis makinës dhe pengesës.Gjat..

SENSORE PARKIMI AMiO AM-01565 ME 4 SENSORE (Te zin...

SENSORE PARKIMI AMiO AM-01565 ME 4 SENSORE (Te zin...

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

Sensori i parkimit është një pajisje që mbështet parkimin dhe kthimin mbrapa të makinës. Lëshon valë ultrasonike, të cilat kur reflektohen nga një pengesë, bëjnë të mundur përcaktimin e distancës midis makinës ..

SENSORE PARKIMI AMiO AM-01566 ME 4 SENSORE (Te bar...

SENSORE PARKIMI AMiO AM-01566 ME 4 SENSORE (Te bar...

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

Sensori i parkimit është një pajisje që mbështet parkimin dhe kthimin mbrapa të makinës. Lëshon valë ultrasonike, të cilat kur reflektohen nga një pengesë, bëjnë të mundur përcaktimin e distancës midis makinës ..

SENSORE PARKIMI AMiO AM-02285 ME 4 SENSORE TE BREN...

SENSORE PARKIMI AMiO AM-02285 ME 4 SENSORE TE BREN...

4,130 Lekë EksTaksë:4,130 Lekë

Sensori i parkimit është një pajisje që mbështet parkimin dhe kthimin mbrapa të makinës.Lëshon valë ultrasonike, të cilat kur reflektohen nga një pengesë, bëjnë të mundur përcaktimin e distancës midis makinës dhe pengesës.Gjat..

SENSORE PARKIMI GLIPART 4 COPE

Glipart

SENSORE PARKIMI GLIPART 4 COPE

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

SENSORE PARKIMI GLIPART NEW (BLACK) 4 COPE

Glipart

SENSORE PARKIMI GLIPART NEW (BLACK) 4 COPE

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

SENSORE PARKIMI KP-007-BK ME 4 SENSORE SET

SENSORE PARKIMI KP-007-BK ME 4 SENSORE SET

1,860 Lekë EksTaksë:1,860 Lekë

..

SENSORE PARKIMI ME DRITE

SENSORE PARKIMI ME DRITE

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

..

SENSORE PARKIMI ME PASQYRE

SENSORE PARKIMI ME PASQYRE

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 19 nga 19 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter