FENERE LED AMiO AM-01612 9-60 V 6 LED FLAT (AWL-01...

FENERE LED AMiO AM-01612 9-60 V 6 LED FLAT (AWL-01...

2,170 Lekë EksTaksë:2,170 Lekë

Fuqia: 18 WTemperatura e ngjyrës: 6000 KTemperatura e punës: -30°C - +50°CTensioni DC: 9-60 VBaza: aluminPërmasat: 160 x 43 x 42 mm..

FENERE LED AMiO AM-02420 9-36V 9LED FLOOD (AWL-06)...

FENERE LED AMiO AM-02420 9-36V 9LED FLOOD (AWL-06)...

1,110 Lekë EksTaksë:1,110 Lekë

2 kabllo, në ngjyrë: të zezë dhe të kuqeTensioni: 9-36VLumens: 2160 lmNgjyra e LED-it: e bardhëSasia e LED-ëve: 9 led 3030Temperatura e dritës: 6000-6500KDiametri: Ø110 mm..

FENERE LED AMiO AM-02421 9-36V 9LED FLOOD (AWL-07)...

FENERE LED AMiO AM-02421 9-36V 9LED FLOOD (AWL-07)...

1,230 Lekë EksTaksë:1,230 Lekë

2 kabllo, në ngjyrë: të zezë dhe të kuqeTensioni: 9-36VLumens: 2160 lmNgjyra e LED-it: e bardhëSasia e LED-ëve: 9 led 3030Temperatura e dritës: 6000-6500KPërmasat: 110x110 mm..

FENERE LED AMiO AM-02423 9-36V 28LED FLOOD (AWL-09...

FENERE LED AMiO AM-02423 9-36V 28LED FLOOD (AWL-09...

2,210 Lekë EksTaksë:2,210 Lekë

Tensioni: 9-36 VLumen: 2300 LMNgjyra LED: e bardhëSasia LED: 28 led 3030Temperatura: 6000-6500KPërmasat: 136x82 mm...

FENERE LED AMiO AM-02424 9-36V 16LED FLOOD (AWL-10...

FENERE LED AMiO AM-02424 9-36V 16LED FLOOD (AWL-10...

1,520 Lekë EksTaksë:1,520 Lekë

2 kabllo, në ngjyrë: të zezë dhe të kuqeTensioni: 9-36VLumens: 3840 lmNgjyra e LED-it: e bardhëSasia e LED-ëve: 15 led 3030Temperatura e dritës: 6000-6500KPërmasat: 110x110 mm..

FENERE LED AMiO AM-02425 9-36V COB FLOOD (AWL-11) ...

FENERE LED AMiO AM-02425 9-36V COB FLOOD (AWL-11) ...

2,110 Lekë EksTaksë:2,110 Lekë

2 kabllo, në ngjyrë: të zezë dhe të kuqeTensioni: 9-36VLumens: 2080 lmNgjyra e LED-it: e bardhëSasia e LED-ëve: 1 COB ledTemperatura e dritës: 6000-6500K Përmasat: 110x110 mm..

FENERE LED AMiO AM-02429 9-36V 26 LED COMBO (AWL-1...

FENERE LED AMiO AM-02429 9-36V 26 LED COMBO (AWL-1...

1,690 Lekë EksTaksë:1,690 Lekë

2 tela: i zi dhe i kuqTensioni: 9-36 VLumens: 2080 lmNgjyra e LED-it: e bardhëTemperatura e ngjyrës: 6000-6500 KPërmasat: 110x110 mm..

FENERE LED AMiO AM-02430 9-36V 26 LED COMBO (AWL-1...

FENERE LED AMiO AM-02430 9-36V 26 LED COMBO (AWL-1...

1,720 Lekë EksTaksë:1,720 Lekë

2 tela: i zi dhe i kuqTensioni: 9-36 VLumens: 2080 lmNgjyra e LED-it: e bardhëTemperatura e ngjyrës: 6000-6500KDiametri: Ø110 mm..

FENERE LED AMiO AM-02431 9-36V 6 LED FLOOD (AWL-17...

FENERE LED AMiO AM-02431 9-36V 6 LED FLOOD (AWL-17...

1,270 Lekë EksTaksë:1,270 Lekë

2 kabllo: i zi dhe i kuqTensioni: 9-36 VLumens: 1440 lmNgjyra e LED-it: e bardhëTemperatura e ngjyrës: 6000-6500 KPërmasat: 95x77 mm..

FENERE LED AMiO AM-02433 9-36V 40LED COMBO (AWL-19...

FENERE LED AMiO AM-02433 9-36V 40LED COMBO (AWL-19...

2,450 Lekë EksTaksë:2,450 Lekë

Të dhënat:Strukturë e qëndrueshme alumini e papërshkueshme nga uji.Paneli i llampave LED COMBO - ndriçon me dritë të shpërndarë dhe të fokusuarMe këmbëza montimi prej çeliku inoxGamë të gjerë të tensionit të furnizimitCertifikatë..

FENERE LED AMiO AM-02434 9-36V 60LED COMBO (AWL-20...

FENERE LED AMiO AM-02434 9-36V 60LED COMBO (AWL-20...

3,520 Lekë EksTaksë:3,520 Lekë

2 telaTensioni: 9-36VLumen: 4800 LMNgjyra LED: e bardhëSasia LED: 60 led 3030Temperatura: 6000-6500KPërmasat: 240x74 mm...

FENERE LED AMiO AM-02435 9-36V 80LED COMBO (AWL-21...

FENERE LED AMiO AM-02435 9-36V 80LED COMBO (AWL-21...

4,630 Lekë EksTaksë:4,630 Lekë

2 telaNgjyra e telave: E zezë dhe e kuqeTensioni: 9-36VLumen: 6400 LMNgjyra LED: e bardhëSasia LED: 80 Led 3030Temperatura: 6000-6500KPërmasat: 300x74 mm..

FENERE LED AMiO AM-02659 9-36V 17LED COMBO (AWL-32...

FENERE LED AMiO AM-02659 9-36V 17LED COMBO (AWL-32...

2,040 Lekë EksTaksë:2,040 Lekë

2 funksione drite3 kabllo, në ngjyrë: të verdhë, të zezë dhe të kuqeTensioni: 9-36VLumens: 3400 lmNgjyra e LED-it: e bardhëSasia e LED-ëve: 17 led 3030Temperatura e dritës: 6000-6500KMadhësia: 110x99x52 mm..

FENERE LED AMiO AM-03244 9-36V 30-LED FLOOD (AWL-3...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03244 9-36V 30-LED FLOOD (AWL-3...

2,200 Lekë EksTaksë:2,200 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite. Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj. Falë p..

FENERE LED AMiO AM-03245 9-36V 30-LED FLOOD (AWL-3...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03245 9-36V 30-LED FLOOD (AWL-3...

2,940 Lekë EksTaksë:2,940 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

FENERE LED AMiO AM-03246 9-36V 24-LED FLOOD (AWL-3...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03246 9-36V 24-LED FLOOD (AWL-3...

1,560 Lekë EksTaksë:1,560 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

FENERE LED AMiO AM-03247 9-36V 20-LED SPOT (AWL-36...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03247 9-36V 20-LED SPOT (AWL-36...

1,080 Lekë EksTaksë:1,080 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

FENERE LED AMiO AM-03248 9-36V 48-LED SPOT (AWL-37...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03248 9-36V 48-LED SPOT (AWL-37...

1,230 Lekë EksTaksë:1,230 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite të fuqizuara nga bateritë 9 deri në 36V. Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete buj..

FENERE LED AMiO AM-03249 9-36V 64-LED SPOT (AWL-38...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03249 9-36V 64-LED SPOT (AWL-38...

1,230 Lekë EksTaksë:1,230 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

FENERE LED AMiO AM-03250 9-36V 18-LED SPOT (AWL-39...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03250 9-36V 18-LED SPOT (AWL-39...

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

FENERE LED AMiO AM-03251 9-36V 36-LED SPOT (AWL-40...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03251 9-36V 36-LED SPOT (AWL-40...

1,110 Lekë EksTaksë:1,110 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

FENERE LED AMiO AM-03252 9-36V 50-LED SPOT (AWL-41...

FENERE LED AMiO AM-03252 9-36V 50-LED SPOT (AWL-41...

1,400 Lekë EksTaksë:1,400 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

FENERE LED AMiO AM-03254 9-36V 27-LED FLOOD (AWL-4...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03254 9-36V 27-LED FLOOD (AWL-4...

2,990 Lekë EksTaksë:2,990 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

FENERE LED AMiO AM-03625 9-36V 55W BOSS Multifunct...

Amio

FENERE LED AMiO AM-03625 9-36V 55W BOSS Multifunct...

4,820 Lekë EksTaksë:4,820 Lekë

Fenerët vendosen kryesisht në vendet ku nevojiten burime profesionale dhe intensive drite.Fenerët mund të përdoren në automjete fuoristradë, ATV dhe UTV, automjete shpëtimi, automjete bujqësore, makina, helikopterë, etj.Falë përdo..

Shfaqur 1 deri 24 nga 79 (4 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter