BORI MAKINE CM-58599 12V DY-MELODI 118dB 80mm E9-C...

Carmotion

BORI MAKINE CM-58599 12V DY-MELODI 118dB 80mm E9-C...

1,880 Lekë EksTaksë:1,880 Lekë

Boria është e përshtatshme për çdo automjet me furnizim energjie 12V DC (makinë, kamion, jaht, varkë, skuter, SUV).Volumi i zërit është 118 dB.Montimi: Montoni borinë në një vend që është i mbrojtur mirë nga uji, pluhuri dhe që ..

BORI MAKINE CM-58600 12V DY-MELODI 118dB 85mm E9-C...

Carmotion

BORI MAKINE CM-58600 12V DY-MELODI 118dB 85mm E9-C...

1,880 Lekë EksTaksë:1,880 Lekë

Boria është e përshtatshme për çdo automjet me furnizim energjie 12V DC (makinë, kamion, jaht, varkë, skuter, SUV).Volumi i zërit është 118 dB.Montimi: Montoni borinë në një vend që është i mbrojtur mirë nga uji, pluhuri dhe që ..

BORI MAKINE GP-33059 SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33059 SET

1,600 Lekë EksTaksë:1,600 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33066 SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33066 SET

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33067 SNAIL HORN 12 V (KT) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33067 SNAIL HORN 12 V (KT) SET

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33067 SNAIL HORN 24 V (BL) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33067 SNAIL HORN 24 V (BL) SET

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33068 MERCEDES C-/ E-CLASS (BL) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33068 MERCEDES C-/ E-CLASS (BL) SET

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33068 MERCEDES C-/ E-CLASS (KT) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33068 MERCEDES C-/ E-CLASS (KT) SET

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33069 SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33069 SET

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33070 (MAKINA JAPONEZE - 71 mm) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33070 (MAKINA JAPONEZE - 71 mm) SET

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33071 (MAKINA JAPONEZE - 83 mm) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33071 (MAKINA JAPONEZE - 83 mm) SET

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33072 (DISC HORN - 97 mm) 12 V SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33072 (DISC HORN - 97 mm) 12 V SET

1,600 Lekë EksTaksë:1,600 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33073 (DISC HORN - 110 mm) 12 V SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33073 (DISC HORN - 110 mm) 12 V SET

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33074 (DISC HORN - 123 mm) 24 V SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33074 (DISC HORN - 123 mm) 24 V SET

2,000 Lekë EksTaksë:2,000 Lekë

..

BORI MAKINE GP-HR-3010 SNAIL HORN (KT) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-HR-3010 SNAIL HORN (KT) SET

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

BORI MAKINE ME 2 TYTA HL-1008 SET

BORI MAKINE ME 2 TYTA HL-1008 SET

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

BUTON BORIE PER TIMON SPORTIV 1 COPE

BUTON BORIE PER TIMON SPORTIV 1 COPE

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

..

RELE BORIE ME 5 KEMBE AV-K 12 V 20/30A 1 COPE

RELE BORIE ME 5 KEMBE AV-K 12 V 20/30A 1 COPE

100 Lekë EksTaksë:100 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 18 nga 18 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter