SOLUCION MULTIFUNKSIONAL ELEKTRIK AREXONS SYSTEM E...

Arexons

SOLUCION MULTIFUNKSIONAL ELEKTRIK AREXONS SYSTEM E...

860 Lekë EksTaksë:860 Lekë

Lubrifikues kontaktesh multifunksinal i cili reaktivizon, lubrifikon, heq lagështinë, depërton, pastron dhe mbron kontaktet elektrike.Riaktivizon përçueshmërinë elektrike duke eliminuar të gjitha gjurmët e lagështisë dhe lejon ..

SOLUCION PASTRIMI PER PJESE ELEKTRIKE AREXONS SYST...

Arexons

SOLUCION PASTRIMI PER PJESE ELEKTRIKE AREXONS SYST...

710 Lekë EksTaksë:710 Lekë

Pastrues për pajisjet elektike.Nuk lë mbetje.Jo-korroziv. Penetron, liron dhe heq grasot, pluhurin, mbetjet e karbonit, llumin, etj. Avullon pa lënë mbetje. Nuk ndikon në përcjellshmërinë elektrike. Rivendos kushtet e funks..

SOLUCION PASTRIMI PER QARK ELEKTRIK AREXONS SYSTEM...

Arexons

SOLUCION PASTRIMI PER QARK ELEKTRIK AREXONS SYSTEM...

860 Lekë EksTaksë:860 Lekë

Detergjent për kontaktet elektrike dhe elektronike, inert, ultra i pastër që nuk lë mbetje. Zhduk pluhurin, grasot, gjurmët e gishtërinjve, kondensimin dhe ndotjen. Redukton rezistencën elektrike dhe shfaqjen e harkut elek..

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE AREXONS SVITOL EAS...

Svitol

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE AREXONS SVITOL EAS...

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Lubrifikues për mirëmbajtjen e sistemeve elektrike.Rivendos përcjellshmërinë e kontakteve elektrike.Heq lagështinë dhe rrjedhjen e rrymës elektrike, duke riaktivizuar përcjellshmërinë elektrike.Nuk i izolon kontaktet.Shkrin oks..

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE AREXONS SVITOL PRO...

Svitol

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE AREXONS SVITOL PRO...

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

Një pastrues i dizajnuar posaçërisht për pjesët elektrike dhe elektronike të motorrëve elektrikë, gjeneratorëve elektrikë, paneleve, releve, çelësave, bashkesëve dhe kandeleve.Rivendos kontaktet elektrike duke larguar grason, bl..

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE K2 CONTACT SPRAY 4...

K2

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE K2 CONTACT SPRAY 4...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Pastron dhe degrasaton pjesët elektrike, si: kandelet, automatët, kabllot, kontaktet, siguresat, lehtëson ndezjen, vepron si agjent kundër korrozionit, mbron nga lagështia dhe nga oksidimi sipërfaqet.Për më tepër, parandalon h..

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE ME VAJ DIVORTEX AE...

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE ME VAJ DIVORTEX AE...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

..

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE ME VAJ DIVORTEX AE...

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE ME VAJ DIVORTEX AE...

280 Lekë EksTaksë:280 Lekë

..

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE PA VAJ DIVORTEX AE...

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE PA VAJ DIVORTEX AE...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Përdoret për të pastruar pjesët elektrike dhe elektronike nga pluhuri, vaji dhe papastërtitë e tjera.Nuk lë asnjë mbetje në sipërfaqe.Ofron rezistencë ndaj ndikimeve të jashtme si lagështia, ndryshku dhe korrozioni.Mund të pë..

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE PA VAJ DIVORTEX AE...

SOLUCION PER KONTAKTE ELEKTRIKE PA VAJ DIVORTEX AE...

280 Lekë EksTaksë:280 Lekë

..

SOLUCION PER PASTRIM KONTAKTESH AREXONS SYSTEM TL2...

Arexons

SOLUCION PER PASTRIM KONTAKTESH AREXONS SYSTEM TL2...

570 Lekë EksTaksë:570 Lekë

Lubrifikues kontaktesh, formuluar për pastrimin dhe lubrifikimin e kontakteve elektrike dhe elektronike. Pastron thellë duke hequr çdo gjurmë të blozës, pluhurit, lagështisë dhe gjurmëve të gishtërinjve. Formon një shtresë lubr..

Shfaqur 1 deri 11 nga 11 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter