SOLUCION LARES MOTORRI DIVORTEX AER-3601 ENGINE FL...

SOLUCION LARES MOTORRI DIVORTEX AER-3601 ENGINE FL...

380 Lekë EksTaksë:380 Lekë

Specifikim:Siguron që karboni, bloza dhe papastërtitë e grumbulluara në motorr, të cilat filtri i vajit nuk mund t'i parandalojë, të hiqen nga motorri me vajin e vjetër.Solucioni qarkullon kudo ku qarkullon vaji, si kartera ku ruh..

SOLUCION LUCIDIM MOTORRI VORTEX VRT-7101 ENGINE PR...

SOLUCION LUCIDIM MOTORRI VORTEX VRT-7101 ENGINE PR...

1,810 Lekë EksTaksë:1,810 Lekë

..

SOLUCION MBROJTES MOTORRI DHE METALESH AREXONS SYS...

Arexons

SOLUCION MBROJTES MOTORRI DHE METALESH AREXONS SYS...

910 Lekë EksTaksë:910 Lekë

Solucion mbrojtës motorri dhe metalesh i cili formon një veshje plastike mbrojtëse me kohëzgjatje të madhe dhe rezistencë ndaj goditjeve. Parandalon formimin e ndryshkut e oksidimin e metaleve, siç është bakri dhe bronzi. Rezis..

SOLUCION MOTORRI AREXONS ENGINE CLEANER 400 mL-715...

Arexons

SOLUCION MOTORRI AREXONS ENGINE CLEANER 400 mL-715...

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

Formula e veçantë bazohet në praktikat profesionale të larjes së makinave dhe mirëmbajtjes së tyre. Është jashtëzakonisht i efektshëm në eliminimin e vajit, yndyrnave, njollave dhe papastërtisë së përgjithshme nga çdo lloj motor..

SOLUCION MOTORRI AREXONS MOTORCLEAN 300 mL-9874

Arexons

SOLUCION MOTORRI AREXONS MOTORCLEAN 300 mL-9874

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Pastrues motorri i cili i shtohet vajit të vjetër menjëherë para ndërrimit, pastron motorrin nga brenda, duke arritur edhe në pikat më të vështira. Së bashku me vajin e vjetër të motorrit shkarkohen edhe depozitimet e karbonit,..

SOLUCION MOTORRI DURANCE ENGINE CLEANER 400 mL-702...

Petronas Durance

SOLUCION MOTORRI DURANCE ENGINE CLEANER 400 mL-702...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Formula e veçantë bazohet në praktikat profesionale të larjes së makinave dhe mirëmbajtjes së tyre. Është jashtëzakonisht i efektshëm në eliminimin e vajit, yndyrnave, njollave dhe papastërtisë së përgjithshme nga çdo lloj motorri..

SOLUCION MOTORRI K2 MOTOR FLUSH 250 mL - T371/ ET3...

K2

SOLUCION MOTORRI K2 MOTOR FLUSH 250 mL - T371/ ET3...

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

Produkt për shpëlarjen e brendshme të motorrit; i lehtë për t'u përdorur - thjesht derdheni në vaj para se të ndërroni vajin.Heq depozitimet të cilat zvogëlojnë fuqinë përfundimtare, shpërbën gomën, depozitimet e karbonit, liro..

SOLUCION MOTORRI MOTOX (1:3) 5 L

Motox

SOLUCION MOTORRI MOTOX (1:3) 5 L

2,460 Lekë EksTaksë:2,460 Lekë

Solucioni i motorrit Motox është një produkt i koncentruar në raportin 1:3 me veprim të fuqishëm degrasatues dhe me aplikim universal. Pastron në mënyrë të përsosur pjesët e ndotura me vaj ose me graso të makinave, motoçikleta..

SOLUCION MOTORRI MOTOX ME POMPE 750 mL

Motox

SOLUCION MOTORRI MOTOX ME POMPE 750 mL

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Solucioni i motorrit Motox është një produkt me veprim të fuqishëm degrasatues dhe me aplikim universal. Pastron në mënyrë të përsosur pjesët e ndotura me vaj ose me graso të makinave, motoçikletave, kamionëve, makinerive bujqë..

SOLUCION PASTRIM MOTORRI DIVORTEX DVX-2404 FULL CL...

SOLUCION PASTRIM MOTORRI DIVORTEX DVX-2404 FULL CL...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Specifikim:Është një produkt i koncentruar.Përdoret duke u holluar.Pastron vajin dhe papastërtitë pa dëmtuar motorrin e automjetit dhe pjesët plastike.Krijon një shtresë mbrojtëse në sipërfaqen metalike të automjetit falë përbërës..

SOLUCION PASTRIM MOTORRI DIVORTEX DVX-2406 FULL CL...

SOLUCION PASTRIM MOTORRI DIVORTEX DVX-2406 FULL CL...

5,290 Lekë EksTaksë:5,290 Lekë

Specifikim:Është një produkt i koncentruar.Përdoret duke u holluar.Pastron vajin dhe papastërtitë pa dëmtuar motorrin e automjetit dhe pjesët plastike.Krijon një shtresë mbrojtëse në sipërfaqen metalike të automjetit falë përbërës..

SOLUCION PASTRIM MOTORRI DIVORTEX DVX-2410 FULL CL...

SOLUCION PASTRIM MOTORRI DIVORTEX DVX-2410 FULL CL...

360 Lekë EksTaksë:360 Lekë

Specifikim:Është një produkt i koncentruar.Përdoret duke u holluar.Pastron vajin dhe papastërtitë pa dëmtuar motorrin e automjetit dhe pjesët plastike.Krijon një shtresë mbrojtëse në sipërfaqen metalike të automjetit falë përbërës..

SOLUCION PASTRIM MOTORRI PA UJE DIVORTEX DVX-2512 ...

SOLUCION PASTRIM MOTORRI PA UJE DIVORTEX DVX-2512 ...

360 Lekë EksTaksë:360 Lekë

Specifikim:Është një produkt i koncentruar.Formulë e veçantë që nuk kërkon përdorimin e ujit.Pastron vajin dhe papastërtitë pa dëmtuar motorrin dhe pjesët plastike të automjetit.Pastron pa nevojën e aplikimit të ujit nën presion.P..

SOLUCION PASTRIM MOTORRI VORTEX VRT-2402 ENGINE CL...

SOLUCION PASTRIM MOTORRI VORTEX VRT-2402 ENGINE CL...

3,430 Lekë EksTaksë:3,430 Lekë

Specifikim:Është një produkt i koncentruar.Përdoret duke u holluar.Pastron vajin dhe papastërtitë pa dëmtuar motorrin e automjetit dhe pjesët plastike.Krijon një shtresë mbrojtëse në sipërfaqen metalike të automjetit falë përbërës..

Shfaqur 1 deri 14 nga 14 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter