VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 GD 1 L - 9225

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 GD 1 L - 9225

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Vaj lubrifikues sintetik 10W-40.Formulimi specifik garanton një mbrojtje maksimale të motorrit në ndezjet në temperatura të ulta dhe në udhëtimet e gjata.Ul konsumin e karburantit dhe përmirëson funksionimin e motorrit në kushte..

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM 1 L - 9379

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM 1 L - 9379

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Vaj gjysëm-sintetik 10W-40 për motorët e naftës dhe ato të benzinës.Ofron një mbrojtje të motorrit në ndezjet në temperatura të ulta dhe në rastet e udhëtimeve shumë të gjata.Ul konsumin e karburantit dhe përmirëson punën e mot..

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM 4 L - 9380

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM 4 L - 9380

2,950 Lekë EksTaksë:2,950 Lekë

Vaj gjysëm-sintetik 10W-40 për motorët e naftës dhe ato të benzinës.Ofron një mbrojtje të motorrit në ndezjet në temperatura të ulta dhe në rastet e udhëtimeve shumë të gjata.Ul konsumin e karburantit dhe përmirëson punën e mot..

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM PLUS 4 L - 938...

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM PLUS 4 L - 938...

3,550 Lekë EksTaksë:3,550 Lekë

Vaj gjysëm-sintetik10W-40 për motorrët e naftës dhe për motorrët e benzinës.Mund të përdoret për dy llojet e motorrëve si me thithje natyrale të ajrit dhe për ato me thithje të detyruar (ose turbokompresorë), pavarësisht prodhue..

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter