ADITIV BENZINE AREXONS BOOSTER 250 mL-9661/ 31043

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS BOOSTER 250 mL-9661/ 31043

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Përmirëson performancën e benzinës.Pastron sistemin e rrugëve të karburantit.Lubrifikon valvulat. I përshtatshëm me konvertuesit katalitikë.Mbron marmitat katalitike.Si ta përdor këtë aditiv?Produkti hidhet direkt në d..

ADITIV BENZINE AREXONS COMPLETE FUEL SYSTEM CLEANE...

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS COMPLETE FUEL SYSTEM CLEANE...

1,290 Lekë EksTaksë:1,290 Lekë

Aditiv benzine që ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur kështu efikasitetin e motorrit.Përmirëson djegien duke zvogëluar nevojën për oktan.Pastro..

ADITIV BENZINE AREXONS DURANCE COMPLETE FUEL SYSTE...

Petronas Durance

ADITIV BENZINE AREXONS DURANCE COMPLETE FUEL SYSTE...

1,350 Lekë EksTaksë:1,350 Lekë

Aditiv benzine që ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur kështu efikasitetin e motorrit.Përmirëson djegien duke zvogëluar nevojën për oktan.Pastron d..

ADITIV BENZINE AREXONS FUEL INJECTOR CLEANER 250 m...

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS FUEL INJECTOR CLEANER 250 m...

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

Kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%. Rivendos efektivitetin e sistemit të rrugëve të karburantit me vetëm një trajtim. Lehtëson ndezjen. Pastron dhe largon depozitimet menjëherë nga injektorët. Shkatërron ..

ADITIV BENZINE AREXONS INSTANT CLEANER BENZINA (KU...

ADITIV BENZINE AREXONS INSTANT CLEANER BENZINA (KU...

1,390 Lekë EksTaksë:1,390 Lekë

Aditivi është një pastrues shumë i koncentruar, ultra i shpejtë dhe i fuqishëm: heq menjëherë papastërtitë e djegies dhe injektorëve, duke rivendosur menjëherë performancën optimale te motorrit me rezultate të ndjeshme që në ki..

ADITIV BENZINE AREXONS MULTIFUNKSIONAL 250 mL-9659

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS MULTIFUNKSIONAL 250 mL-9659

740 Lekë EksTaksë:740 Lekë

Aditiv për benzinën i cili parandalon dhe mbron sistemin e rrugëve të karburantit nga vjetërsimi.Rregullon konsumin e karburantit.Redukton emetimet ndotëse. Siguron pastërtinë dhe heq depozitimet tek karburatorët, injektorët, val..

ADITIV BENZINE AREXONS MULTIVALVE CLEANER PETROL 2...

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS MULTIVALVE CLEANER PETROL 2...

860 Lekë EksTaksë:860 Lekë

Aditiv benzine i cili pastron dhe heq depozitimet në valvulat e hyrjes së karburantit (valvulat e thithjes).Parandalon formimin e depozitimeve në valvulat e shkarkimit.Mbron valvulat e shkarkimit.Përmirëson fuqinë.Si dhe sa shpes..

ADITIV BENZINE AREXONS PRO EXTREME BENZINA (KUNDER...

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS PRO EXTREME BENZINA (KUNDER...

1,620 Lekë EksTaksë:1,620 Lekë

Pro Extreme është aditiv benzine i cili pasi është hedhur në depozitën e karburantit fillon të veprojë duke e mbajtur atë dhe të gjithë sistemin të pastër dhe efiçent.Pro Extreme është një adtitiv shumë efektiv me veprim të zgjatu..

ADITIV BENZINE AREXONS VERDE PLUS (1:1000) PROFESI...

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS VERDE PLUS (1:1000) PROFESI...

1,060 Lekë EksTaksë:1,060 Lekë

Aditiv benzine i cili siguron lubrifikimin dhe mbrojtjen e nevojshme për motorrët.Si ta përdor këtë aditiv?Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit...

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3203 300 mL

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3203 300 mL

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikim Ky produkt lejon që karburanti të digjet mirë. Rrit oktanin. E bën më të lehtë ndezjen e motorrit në të ftohtë. Ul konsumin e karburantit Siguron djegie më të mirë të karburantit. Rrit fuqi..

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3305 FUEL INJECTOR CLE...

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3305 FUEL INJECTOR CLE...

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Aditivi mbron sistemin e karburantit nga korrozioni. Ndihmon që valvulat e injektorit të punojnë me mirë.Parandalon konsumin e karburantit.Aditivi pastron sistemin duke filluar nga depozita deri tek rruget e karburantit.Falë v..

ADITIV BENZINE DURANCE FUEL INJECTORS CLEANER 250 ...

Petronas Durance

ADITIV BENZINE DURANCE FUEL INJECTORS CLEANER 250 ...

1,080 Lekë EksTaksë:1,080 Lekë

Kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%.Rivendos efektivitetin e sistemit të rrugëve të karburantit me vetëm një trajtim.Lehtëson ndezjen.Pastron dhe largon depozitimet menjëherë nga injektorët.Shkatërron depozit..

ADITIV BENZINE DURANCE OCTANE BOOSTER 250 mL-1D26-...

Petronas Durance

ADITIV BENZINE DURANCE OCTANE BOOSTER 250 mL-1D26-...

1,400 Lekë EksTaksë:1,400 Lekë

Përmirëson performancën e benzinës.Pastron sistemin e rrugëve të karburantit.Lubrifikon dhe zvogëlon veshjen e valvulave.I përshtatshëm me konvertuesit katalitikë.Mbron marmitat katalitike.Si ta përdor këtë aditiv?Produkti hi..

ADITIV BENZINE GP-33238 GAS TREATMENT 354 mL

Glipart

ADITIV BENZINE GP-33238 GAS TREATMENT 354 mL

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH AREXONS PROFES...

Arexons

ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH AREXONS PROFES...

1,120 Lekë EksTaksë:1,120 Lekë

Aditiv profesional benzine i koncentruar që pastron dhe mbron sistemin e rrugëve të karburantit në motorrët me benzinë.Largon pa nevojën e çmontimit të motorrit depozitimet në injektorë, valvulat e thithjes dhe zvogëlon dep..

ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH K2 BENZIN GO 2...

K2

ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH K2 BENZIN GO 2...

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Projektuar për motorrët me benzinë, ky aditiv profesional largon në mënyrë efektive ndotësit nga injektorët dhe sistemi i karburantit.Kur përdoret çdo 10.000 km:lehtëson ndezjen e motorrit,parandalon humbjen e fuqisë,rikthen fu..

ADITIV ELEMINUES TYMI DIVORTEX AER-3501 STOP SMOKE...

ADITIV ELEMINUES TYMI DIVORTEX AER-3501 STOP SMOKE...

670 Lekë EksTaksë:670 Lekë

Aditivi parandalon djegien e vajit të automjetit duke balancuar viskozitetin e vajit të motorrit në temperatura të larta.Redukton tymrat e shkarkimit dhe konsumin e vajit.Rrit kompresimin dhe rrit fuqinë.Përmirëson koeficienti..

ADITIV KARBURANTI AREXONS NO H2O 325 mL-9845

Arexons

ADITIV KARBURANTI AREXONS NO H2O 325 mL-9845

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Aditiv karburanti për të larguar ujin e kondensuar në karburant.Mbron sistemin e rrugëve të karburantit nga ndryshku, korrozioni dhe veshja nga depozitimet. Parandalon problemet që mund të shkaktohen nga ngrirja e ujit n..

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES K2 TURBO ANTIFROST 50...

K2

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES K2 TURBO ANTIFROST 50...

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

Shkrirës karburanti me qëllim të përgjithshëm.I përshtatshëm si për benzinën, ashtu edhe për naften.Lidhet dhe vepron me ujin në fund të depozitës së karburantit.Shkrin dhe mbron karburantin nga ngrirja...

ADITIV PER MAKINA HIBRIDE AREXONS PROF. HYBRID BEN...

Arexons

ADITIV PER MAKINA HIBRIDE AREXONS PROF. HYBRID BEN...

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Një aditiv i krijuar posaçërisht për motorrët hibridë dhe për motorrët me bi-karburant, për përdorim vetëm profesional.Është një produkt i koncentruar i formuluar me aditivë dhe tretës të veçantë për pastrimin dhe ruajtjen..

ADITIV RRITES OKTANI GP-33239 OCTANE BOOSTER 354 m...

Glipart

ADITIV RRITES OKTANI GP-33239 OCTANE BOOSTER 354 m...

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 21 nga 21 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter