KIT PER RIGJENERIM FENERESH PHILIPS HEADLIGHT RES...

KIT PER RIGJENERIM FENERESH PHILIPS HEADLIGHT RES...

2,850 Lekë EksTaksë:2,850 Lekë

Rigjeneron dhe rikthen fenerët si në gjendje të re!• Më pak ndriçim verbues dhe fenerë deri në 100% më të shndritshëm• Siguron vozitje më të sigurt gjatë natës• Largon mjegullën, zverdhjen nga rrezet e dëmshme UV dhe papastër..

ADAPTOR PER SFUNGJER LUCIDIMI M-14 AM-02651

ADAPTOR PER SFUNGJER LUCIDIMI M-14 AM-02651

190 Lekë EksTaksë:190 Lekë

Adaptor me cilësi të lartë me filetim universal M14, i cili lejon vendosjen e sfungjerëve dhe tamponëve luçidues në çdo trapan.Përdorimet dhe avantazhet:Për sfungjerë lucidimi me diametra të ndryshëm me filetim M14I përputhshëm m..

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES DIVORTEX DVX-8037 CLAY...

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES DIVORTEX DVX-8037 CLAY...

1,290 Lekë EksTaksë:1,290 Lekë

..

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60 g - L701

K2

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60 g - L701

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Argjilë për bojën e makinës me cilësi të lartë për të hequr lehtësisht papastërtitë dhe ndotësit e dëmshëm sipërfaqësorë siç janë spërkatjet e tepërta të bojës, rrëshirën e pemëve, mbetjet e insekteve, mbetjet dhe papastërtitë ..

KIT LUCIDIMI PER FENERE DHE XHAMA MAKINE CM-86684 ...

KIT LUCIDIMI PER FENERE DHE XHAMA MAKINE CM-86684 ...

1,690 Lekë EksTaksë:1,690 Lekë

Një grup produktesh, të cilët mundësojnë që xhamat e makinës tuaj të rifitojnë shkëlqimin e dikurshëm. Sigurojnë rigjenerim të shpejtë, duke eliminuar nevojën për të zëvendësuar xhamat e shtrenjtë për shkak të gërvishtjeve ng..

KIT LUCIDIMI PER FENERE MAKINE AM-02892 14 COPE

KIT LUCIDIMI PER FENERE MAKINE AM-02892 14 COPE

2,340 Lekë EksTaksë:2,340 Lekë

Një komplet i krijuar për të përmirësuar cilësinë e fenerëve.3 hapa të thjeshtë: gërryerje, luçidim, mbrojtje.Falë përdorimit të këtij kompleti, nuk ka nevojë të zëvendësoni fenerët me të rinj.I thjeshtë për t'u përdorur.Komp..

KIT LUCIDIMI PER FENERE MAKINE AM-SE01551-Sena 14 ...

KIT LUCIDIMI PER FENERE MAKINE AM-SE01551-Sena 14 ...

2,340 Lekë EksTaksë:2,340 Lekë

Një komplet i krijuar për të përmirësuar cilësinë e fenerëve.3 hapa të thjeshtë: gërryerje, luçidim, mbrojtje.Falë përdorimit të këtij kompleti, nuk ka nevojë të zëvendësoni fenerët me të rinj.I thjeshtë për t'u përdorur.Kompleti ..

KIT PER LUCIDIM FENERESH AREXONS PRO THUNDER-8103

KIT PER LUCIDIM FENERESH AREXONS PRO THUNDER-8103

4,480 Lekë EksTaksë:4,480 Lekë

Kiti per lucidim është një kit profesional për rikthimin e transparencës së fenerëve, veçanërisht për ato fenerë të errësuar dhe të dëmtuar. Heq shtresën e jashtme të dëmtuar të fenerëve plastik.Përmirëson ndriçimin e fenerëve ..

KIT PER RIGJENERIM FENERESH K2 LAMP PROTECT 10 mL ...

K2

KIT PER RIGJENERIM FENERESH K2 LAMP PROTECT 10 mL ...

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

K2 LAMP PROTECT është një shtresë mbrojtëse afatgjatë për fenerët prej plastike ose prej qelqi. Parandalon zverdhjen dhe zbardhimin e fenerëve. Mbron nga efektet e dëmshme të rrezeve UV.Mban sipërfaqen e fenerit të pastër, la..

KIT PER RIGJENERIM FENERESH TURTLE WAX HEADLIGHT R...

KIT PER RIGJENERIM FENERESH TURTLE WAX HEADLIGHT R...

1,770 Lekë EksTaksë:1,770 Lekë

Perdorimi:Përdorni shirit maskues për të mbrojtur sipërfaqen e lyer rreth fenerit.Aplikoni solucionin në një pecete pambuku. Fërkojeni përbërjen mbi të gjithë fenerët duke përdorur presion të fortë.Fshijeni me një pecete të pa..

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA FINE 500 mL-0804

Arexons

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA FINE 500 mL-0804

1,870 Lekë EksTaksë:1,870 Lekë

Zhduk mbetjet e bojës dhe gërvishtjet e vogla nga sipërfaqet e lyera.Rikthen shkëlqimin e bojës së vjetër.Gjithashtu është e përshtatshme për pjesët e fibrave të xhamit.Përdoret me luçidues elektrik dhe me sfungjerët e duhur të lu..

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA MORDENTE 2 L - 0800

Arexons

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA MORDENTE 2 L - 0800

6,290 Lekë EksTaksë:6,290 Lekë

Zhduk mbetjet e bojës dhe gërvishtjet e vogla nga sipërfaqet e lyera.Rikthen shkëlqimin e bojës së vjetër.Gjithashtu është e përshtatshme për pjesët e fibrave të xhamit.Përdoret me luçidues elektrik dhe me sfungjerët e duhur të lu..

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA NAUTICA 2 L - 1013

Arexons

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA NAUTICA 2 L - 1013

4,870 Lekë EksTaksë:4,870 Lekë

Veçanërisht e përshtatshme për zmerilimin dhe luçidimin e sipërfaqeve të fibrave të xhamit në sektorin detar.Zhduk mbetjet e bojës dhe gërvishtjet e vogla.Luçidon bojrat veçanërisht ato të konsumuara dhe të oksidu..

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA UNIVERSALE 2 L - 0803

Arexons

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA UNIVERSALE 2 L - 0803

5,680 Lekë EksTaksë:5,680 Lekë

Zhduk mbetjet e bojës dhe gërvishtjet e vogla nga sipërfaqet e lyera.Rikthen shkëlqimin e bojës së vjetër.Gjithashtu është e përshtatshme për pjesët e fibrave të xhamit.Përdoret me luçidues elektrik dhe me sfungjerët e duhur të lu..

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA UNIVERSALE 500 mL-080...

Arexons

PASTE ABRAZIVE AREXONS LEUCA UNIVERSALE 500 mL-080...

1,700 Lekë EksTaksë:1,700 Lekë

Zhduk mbetjet e bojës dhe gërvishtjet e vogla nga sipërfaqet e lyera.Rikthen shkëlqimin e bojës së vjetër.Gjithashtu është e përshtatshme për pjesët e fibrave të xhamit.Përdoret me luçidues elektrik dhe me sfungjerët e duhur të lu..

PASTE ABRAZIVE AREXONS MIRAGE 150 mL-8253/ 7173/ 5...

Arexons

PASTE ABRAZIVE AREXONS MIRAGE 150 mL-8253/ 7173/ 5...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Pastë abrazive që heq shenjat, gërvishtjet sipërfaqësore dhe mbetjet e gomës ose bojës nga fërkimet e vogla.Produkti është gjithashtu i përshtatshëm për të përmirësuar punimet e bojës pak të dëmtuar dhe bojërave shumë ..

PASTE ABRAZIVE K2 TURBO 120 g - K021

K2

PASTE ABRAZIVE K2 TURBO 120 g - K021

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

Pasta K2 TURBO është një udhëheqëse absolute e shitjeve të produkteve të llakut të mirëmbajtjes në Poloni. Produkti është modern dhe i testuar nga miliona klientë të kënaqur në 30 vende. Produkti është vlerësuar në panaire pres..

PASTE ABRAZIVE NANO QERAMIKE AREXONS PRO STORM 150...

PASTE ABRAZIVE NANO QERAMIKE AREXONS PRO STORM 150...

880 Lekë EksTaksë:880 Lekë

STORM është një produkt i gjeneratës së re me nanogrimca qeramike.Ju lejon të eliminoni shenjat, gërvishtjet sipërfaqësore, mbetjet e gomës ose bojës të shkaktuara nga fërkimet e lehta.Produkti është gjithashtu i përshtatshëm ..

PASTE FENERESH ABELAUTO KIT RINNOVA FARI OTTICI BT...

PASTE FENERESH ABELAUTO KIT RINNOVA FARI OTTICI BT...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

..

PASTE FENERESH AREXONS FAIRINGS RENEWER 150 mL-824...

Arexons

PASTE FENERESH AREXONS FAIRINGS RENEWER 150 mL-824...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Fairings Renewer është krijuar posaçërisht për të pastruar fenerët në fazat e hershme të dëmtimit të tyre.Përmirëson shkëlqimin e tyre gjatë ngarjes natën.Falë formulës së saj, ajo heq papastëritë sipërfaqës..

PASTE FENERESH AREXONS PRO FLARE 150GR-8099

PASTE FENERESH AREXONS PRO FLARE 150GR-8099

880 Lekë EksTaksë:880 Lekë

FLARE, pastë për përdorim manual e cila rikthen transparencën e fenerëve në fazat e hershme të dëmtimit.Heq veshjen e sipërfaqes së fenerëve plastikë.Përmirëson ndriçimin e fenerëve gjatë drejtimit të makinës natën.FUSHAT E PË..

PASTE FENERESH GOODYEAR BT-77897 150 mL

PASTE FENERESH GOODYEAR BT-77897 150 mL

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

PASTE FENERESH K2 LAMP DOCTOR 60 g - L3050

K2

PASTE FENERESH K2 LAMP DOCTOR 60 g - L3050

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

K2 LAMP DOCTOR - pastë për rinovim/ luçidim fenerësh për përdorim me makineri ose për përdorim manual.Shumë shpejt dhe përgjithmonë largon gërvishtjet, zbardhimin, çngjyrosjen dhe zverdhjen.Fenerët duken si të rinj pas përdori..

PASTE FENERESH TURTLE WAX HEADLIGHT CLEANER & SEAL...

PASTE FENERESH TURTLE WAX HEADLIGHT CLEANER & SEAL...

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

Heq veshjen e sipërfaqes së fenerëve plastikë.Përmirëson ndriçimin e fenerëve gjatë drejtimit të makinës natën.FUSHAT E PËRDORIMITE përshtatshme për të gjitha llojet e fenerëve prej polikarbonati dhe për luçidimin e xhamit të përp..

Shfaqur 1 deri 24 nga 109 (5 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter