SILIKON GUARNICIONI PLASTIK (TUBET) AREXONS SYSTEM...

Arexons

SILIKON GUARNICIONI PLASTIK (TUBET) AREXONS SYSTEM...

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Izolues i lëngshëm për izolimin e bashkimeve në motorr, makineri dhe bashkimet e tubacioneve hidraulike dhe enët me gaz të lëngshëm. Silikoni i reziston ujit, vajrave minerale, karburanteve, metanit, acideve të holluara, gra..

SILIKON I KUQ AREXONS SYSTEM 60 g - 0096/ 2103

Arexons

SILIKON I KUQ AREXONS SYSTEM 60 g - 0096/ 2103

870 Lekë EksTaksë:870 Lekë

Ngrutësohet në temperaturën e dhomës.Rezistencë e mirë ndaj temperaturës, ujit dhe lagështisë. Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj vajrave. Karakteristika të mira dielektrike (izoluese). Hiqet lehtë. Shkallë e lartë e përthithjes s..

SILIKON I LENGSHEM K2 FLOATING SILICONE 21 g - B26...

K2

SILIKON I LENGSHEM K2 FLOATING SILICONE 21 g - B26...

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

K2 FLOWABLE SILICONE – është një silikon i rrjedhshëm i specializuar i cili mbush në mënyrë efektive boshllëqet edhe ato më të padukshme dhe të vështira për t'u arritur rreth xhamit, fenerëve dhe në çatinë e makinës. Riparon n..

SILIKON I ZI AREXONS SYSTEM 60 g - 0094

Arexons

SILIKON I ZI AREXONS SYSTEM 60 g - 0094

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

Silikon i cili eshte rezistent ndaj tretësve, lubrifikuesve të lëngshëm dhe sforcimeve mekanike.Produkti është specifik për izolimin e serbatorëve të vajit tek motorrët dhe rekomandohet për përdorim në sektorin industrial si një..

SILIKON K2 BLU 85 g - B220

K2

SILIKON K2 BLU 85 g - B220

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

Silikon me cilësi të lartë. Përshtatet në mënyrë të përsosur në sipërfaqet e izoluara. Rezistent në temperaturë të lartë deri në 350°C. Përmbush kërkesat e prodhuesve të makinave (O.E.M. - Prodhuesi origjinal i pajisjeve).Zëven..

SILIKON K2 I KUQ 21 g - B235

K2

SILIKON K2 I KUQ 21 g - B235

100 Lekë EksTaksë:100 Lekë

Silikon me cilësi të lartë. Përshtatet në mënyrë të përsosur në sipërfaqet e izoluara. Rezistent në temperaturë të lartë deri në 350°C. Përmbush kërkesat e prodhuesve të makinave (O.E.M. - Prodhuesi origjinal i pajisjeve).Zëvendës..

SILIKON K2 I KUQ 85 g - B2400

K2

SILIKON K2 I KUQ 85 g - B2400

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

Silikon me cilësi të lartë. Përshtatet në mënyrë të përsosur në sipërfaqet e izoluara. Rezistent në temperaturë të lartë deri në 350°C. Përmbush kërkesat e prodhuesve të makinave (O.E.M. - Prodhuesi origjinal i pajisjeve).Zëvendës..

SILIKON K2 I ZI 21 g - B205

K2

SILIKON K2 I ZI 21 g - B205

100 Lekë EksTaksë:100 Lekë

Silikon me cilësi të lartë. Përshtatet në mënyrë të përsosur në sipërfaqet e izoluara. Rezistent në temperaturë të lartë deri në 350°C. Përmbush kërkesat e prodhuesve të makinave (O.E.M. - Prodhuesi origjinal i pajisjeve).Zëvendës..

SOLUCION SILIKON SPRAY AREXONS SVITOL EASY 200 mL-...

Svitol

SOLUCION SILIKON SPRAY AREXONS SVITOL EASY 200 mL-...

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Lubrifikant mbrojtës dhe hidroizolues.Lubrifikon dhe mbron pjesët e gomës dhe plastikës, mbron sistemet elektrike nga lagështira dhe gërryerja.Anti-ngjitës. Lubrifikon dhe mbron materialet joferrose, gomë ose plastikë.Mbron çelë..

SOLUCION SILIKON SPRAY AREXONS SVITOL EASY 400 mL-...

Svitol

SOLUCION SILIKON SPRAY AREXONS SVITOL EASY 400 mL-...

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

Lubrifikant mbrojtës dhe hidroizolues.Lubrifikon dhe mbron pjesët e gomës dhe plastikës, mbron sistemet elektrike nga lagështira dhe gërryerja.Anti-ngjitës.Lubrifikon dhe mbron materialet joferroze, gomë ose plastikë.Mbron çe..

SOLUCION SILIKON SPRAY AREXONS SVITOL PROFESSIONAL...

Svitol

SOLUCION SILIKON SPRAY AREXONS SVITOL PROFESSIONAL...

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

Lubrifikon, hidroizolon dhe mbron pjesët e gomës dhe plastikës siç janë rripat e transportierëve, rripat e transmesioneve, guarnicionet, valvulat, shinat plastike, kabllot, etj.I përshtatshëm për hidroizolimin e pajisjeve ..

SOLUCION SILIKON SPRAY K2 SIL 300 mL - K6331

K2

SOLUCION SILIKON SPRAY K2 SIL 300 mL - K6331

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

K2 SIL është spray 100% silikoni. Një produkt plotësisht profesional për mirëmbajtjen e elementeve prej gome dhe plastike. Mbron në mënyrë perfekte guarnicionet e gomës tek dyert, bagazhi dhe elementët e tjerë. Është pa erë dh..

Shfaqur 1 deri 12 nga 12 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter