SET MIREMBAJTJE PER BICIKLETE SVITOL BIKE KIT (3 S...

SET MIREMBAJTJE PER BICIKLETE SVITOL BIKE KIT (3 S...

3,940 Lekë EksTaksë:3,940 Lekë

Ideale për mirembajtjen e biçikletës në mënyrë profesionale.Seti mundëson pastrimin e trupit të biçikletës, lubrifikimin e zinxhirit të saj dhe eliminimin e bllokimeve nëpërmjet lidhjeve metalike...

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL 200 mL-7866

Svitol

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL 200 mL-7866

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Siguron grasatim dhe lubrifikim që zgjat me veprim të lartë mbrojtës dhe performancë të lartë tek bashkimet mekanike, zinxhirët e transmesioneve, etj.Solucion graso është një graso me përbërje parafine komplekse alumini dhe v..

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL EASY 200 mL-23...

Svitol

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL EASY 200 mL-23...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Siguron grasatim dhe lubrifikim që zgjat me veprim të lartë mbrojtës dhe performancë të lartë tek bashkimet mekanike, zinxhirët e transmesioneve, etj.Solucioni graso është me përbërje parafine komplekse alumini dhe vaji mi..

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL PROFESSIONAL 4...

Svitol

SOLUCION GRASO SPRAY AREXONS SVITOL PROFESSIONAL 4...

990 Lekë EksTaksë:990 Lekë

Një lubrifikues graso i përbërë nga vajra mineral, grasoja komplekse e aluminit me PTFE (politetrafluoroetilen) dhe aditivë kundër fërkimit.Siguron lubrifikim që zgjat për mekanizmat, kushinetat dhe ingranazhet.Është i përshta..

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 200 mL- 4...

Svitol

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 200 mL- 4...

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimin, zhbllokon, eliminon lagështinë, parandalon ndryshkun dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Falë multifunksionalitetit të tij ai perdoret nga industria e makinave, nga shtëpia në kopsht, nga sportet..

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 250 mL-41...

Svitol

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 250 mL-41...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimin, zhbllokon, eliminon lagështinë, parandalon ndryshkun dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Falë multifunksionalitetit të tij ekskluziv, ka përdorim nga industria në riparimin e makinave, nga shtëpi..

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 400 mL-75...

Svitol

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 400 mL-75...

830 Lekë EksTaksë:830 Lekë

Lubrifikues dhe lirues- depërton në thellësi për shkak të kapilaritetit të tij të lartë dhe tensionit të ulët të sipërfaqes. Ai depërton edhe në ndryshk dhe vepron atje ku mekanizmat janë të bllokuar. Antioksidant, heq..

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 75 mL-410...

Svitol

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 75 mL-410...

410 Lekë EksTaksë:410 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimin, zhbllokon, eliminon lagështinë, parandalon ndryshkun dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Falë multifunksionalitetit të tij ekskluziv, është produkti ideal për shume përdorimime, nga industria në ..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 500 mL-7615

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 500 mL-7615

940 Lekë EksTaksë:940 Lekë

Lubrifikon, zhbllokon, mbron, heq lagështinë dhe pastron. Është i domosdoshëm për zhbllokimin e mekanizmave të bllokuar, eliminimin e kërcitjeve, mbrojtjen e sipërfaqeve nga gërryerja ose riaktivizimin e pajisjeve elektrike të ..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 150 mL-...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 150 mL-...

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

ANTIKORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikasitet..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 200 mL-...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 200 mL-...

430 Lekë EksTaksë:430 Lekë

ANTIKORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikasi..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 400 mL-...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 400 mL-...

710 Lekë EksTaksë:710 Lekë

ANTI-KORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikas..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 50 mL-4...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 50 mL-4...

290 Lekë EksTaksë:290 Lekë

ANTIKORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikasi..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY CASA 50 m...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY CASA 50 m...

380 Lekë EksTaksë:380 Lekë

Easy Casa është një vaj lubrifikues me viskozitet të kontrolluar, i cili nuk pikon, është pa erë dhe pa ngjyrë.Siguron lubrifikim afatgjatë tek menteshat e dyerve, mekanizmat dhe udhëzuesit metalikë.I lehtë për t’u përdorur për..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY SPORT 200...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY SPORT 200...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Siguron performancë të lartë dhe qëndrueshmëri për biçikleta, skateboarde, grepa peshkimi, etj.Siguron lubrifikim jetëgjatë dhe performancë të lartë për zinxhirët, pedalet, rrotat dhe kavot.Karakteristika të larta kundër fërkimi..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY SPORT 50 ...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY SPORT 50 ...

380 Lekë EksTaksë:380 Lekë

Siguron performancë të lartë dhe qëndrueshmëri për biçikleta, skateboard-e, grepa peshkimi, etj.Siguron lubrifikim jetëgjatë dhe performancë të lartë për zinxhirët, pedalet, rrotat dhe kavot.Mbron sipërfaqet metalike nga oksidim..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL HOME 200 mL-23...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL HOME 200 mL-23...

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Ka efekt lubrifikues dhe mbrojës, nuk pikon, është pa erë dhe pa ngjyrë, i sigurt në të gjitha materialet.Ideal për përdorim profesional, për mirëmbajtje të vogla shtëpiake.Valvula lëvizëse në 360° lejon shpërndarjen e produkti..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL LIQUID 125 mL-...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL LIQUID 125 mL-...

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimet, heq lagështinë , parandalon ndryshkjen dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Svitol është produkti ideal për përdorime të jetës së përditëshme, në industri, garazhe, shtëpi dhe kopësht, deri tek ..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTI 200 mL-7...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTI 200 mL-7...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimet, heq lagështinë , parandalon ndryshkjen dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Svitol është produkti ideal për përdorim të jetës së përditëshme, në industri, garazhe, shtëpi dhe kopësht, deri tek spo..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTI 75 mL-76...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTI 75 mL-76...

290 Lekë EksTaksë:290 Lekë

Formulë e bazuar në vajra sintetikë dhe aditivë kundër konsumit për të reduktuar fuqishëm fërkimin. Depërton dhe mbron ndalesat e thella dhe parandalon formimin e ndryshkut. Efektive në zgjidhjen e problemeve më të zakonshme ..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTIPURPOSE 7...

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTIPURPOSE 7...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

PËRSHKRIM:Lubrifikon, eliminon fërkimin, liron, largon lagështinë, parandalon ndryshkun dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Ekskluzive dhe shumëfunksionale, Svitol Lubricant është produkti ideal për shume përdorime të përdit..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL PROFESSIONAL 4...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL PROFESSIONAL 4...

990 Lekë EksTaksë:990 Lekë

Lubrifikant i bazuar në graso litiumi dhe në vajra mineral shumë të rafinuar. Mund të përdoret në temperatura që variojnë nga -25°C deri +160°C.Përdoret për kushineta, ingranazhe, pulexho, shina udhëzuese, dyer rrëshqitëse, arg..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL PROFESSIONAL F...

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL PROFESSIONAL F...

1,180 Lekë EksTaksë:1,180 Lekë

Lubrifikant spray me bazë vaj mineral të bardhë me pastërti të lartë me PTFE. I përshtatshëm për lubrifikim dhe mbrojtjen nga korrozioni të të gjithë mekanizmave lëvizës të industrisë ushqimore, kozmetike, farmaceutike dhe të a..

SOLUCION LUBRIFIKUES ZINXHIRI (I THATE) SVITOL BIK...

SOLUCION LUBRIFIKUES ZINXHIRI (I THATE) SVITOL BIK...

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Ideale për zinxhirët, transmisionet, çmontuesit, paketimin e pinionit, kabllot dhe levat.PËRDORIMIPastroni me kujdes zinxhirin e transmisionit dhe thajeni ato.Shkundni produktin mirë përpara përdorimitAplikoni një sasi të vogël ..

Shfaqur 1 deri 24 nga 36 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter