FASHETA METALIKE TORK 10/16 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 10/16 50 COPE

620 Lekë EksTaksë:620 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 12/20 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 12/20 50 COPE

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 16/25 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 16/25 50 COPE

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 19/26 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 19/26 50 COPE

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 20/30 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 20/30 50 COPE

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 23/35 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 23/35 50 COPE

990 Lekë EksTaksë:990 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 25/40 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 25/40 50 COPE

1,020 Lekë EksTaksë:1,020 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 28/48 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 28/48 50 COPE

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 32/50 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 32/50 50 COPE

1,180 Lekë EksTaksë:1,180 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 40/60 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 40/60 50 COPE

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 50/70 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 50/70 50 COPE

1,380 Lekë EksTaksë:1,380 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 60/80 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 60/80 50 COPE

1,490 Lekë EksTaksë:1,490 Lekë

..

 FASHETA METALIKE TORK 8/12 50 COPE

FASHETA METALIKE TORK 8/12 50 COPE

550 Lekë EksTaksë:550 Lekë

..

 FILTER AJRI (NDARES I UJIT) AMiO AM-02636 (PT-18)

FILTER AJRI (NDARES I UJIT) AMiO AM-02636 (PT-18)

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Filtri i i ajrit të kompresuar kap dhe ndan grimcat e ujit dhe vajit, të cilat kondensohen në linjën pneumatike. Është projektuar për përdorim në pistoleta boje, pajisje pneumatike, etj. TË DHËNAT TEKNIKE:përmasat: 9 cm x 4 c..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01253 TROLEY ADAPTOR 13/7

LIDHES PER RIMORKIO AM-01253 TROLEY ADAPTOR 13/7

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Karakteristikat e produktit:Produkt me cilësi të lartë.Dalje 7-PIN e mbrojtur nga një kapak plastik me një sustë.Materiali: plastikë e fortëFurnizimi me energji elektrike: 12 VPërmasat: 6.5cm x 4.6cm x 7cmNgjyra e zezë ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01254 TROLEY ADAPTOR 7/13

LIDHES PER RIMORKIO AM-01254 TROLEY ADAPTOR 7/13

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Të dhënat:I lehtë për t'u montuar.Punim i cilësisë së lartë.Përshtatës 7/13 kunja.Mundëson një lidhje standarde elektrike midis një makine pasagjerësh ose autobuzi me rimorkio transporti.Lidhësi vendoset në pajisjet elektrike të r..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01255 TROLEY PLUG 7-PIN AL...

LIDHES PER RIMORKIO AM-01255 TROLEY PLUG 7-PIN AL...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Lidhës 7-polësh prej alumini, per rimorkio dhe kamionë tërheqës. Lidhësi ka kontakte bakri.Është projektuar për instalime 12/24V. SPECIFIKIM: Numri i kunjave: 7Tensioni: 12/24 VMateriali: alumini ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01256 TROLEY PLUG 7-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-01256 TROLEY PLUG 7-PIN

230 Lekë EksTaksë:230 Lekë

Lidhës me 7 kunja për kamionë tërheqës, rimorkio.I lehtë pë t'u përdorur dhe plotësisht i çmontueshëm.Përshtatet me çdo lloj rimorkioje apo kamioni tërheqës.Trupi i lidhësit është i përbërë nga një material PVC shumë i qëndrueshëm..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01257 TROLEY SOCKET 7-PIN ...

LIDHES PER RIMORKIO AM-01257 TROLEY SOCKET 7-PIN ...

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

SPECIFIKIME:Numri i kunjave: 7Materiali: Alumini12/24V TË DHËNAT TEKNIKE:4 priza rrethore: diametri 5,5 mm3 kunja: diametri 5,5 mmHapësirat e montimit: 3, me diameter 5,5 mm ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01258 TROLEY SOCKET 7-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-01258 TROLEY SOCKET 7-PIN

360 Lekë EksTaksë:360 Lekë

Lidhës rimorkio estetik, solid, i qëndrueshëm, i përbërë nga material plastik me cilësi të lartë. Universal, lidh sistemet elektrike të automjetit dhe rimorkios.I projektuar për instalime 12V. SPECIFIKIMET TEKNIKE:Kapaciteti ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01324 TROLEY PLUG 13-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-01324 TROLEY PLUG 13-PIN

510 Lekë EksTaksë:510 Lekë

Lidhës rimorkio me 13 kunja.I lehtë për t'u montuar.Cilësi shumë e mirë punimi...

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01325 TROLEY SOCKET 13-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-01325 TROLEY SOCKET 13-PIN

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Lidhës rimorkio për lidhjen e sistemit elektrik të makinës me sistemin elektrik të rimorkios.I përbërë nga plastikë rezistente ndaj kushteve atmosferike.Kunjat nuk ndryshken, krijojnë një lidhje të përsosur përgjatë shumë viteve d..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-02144 TROLEY PLUG 7-PIN+NU...

LIDHES PER RIMORKIO AM-02144 TROLEY PLUG 7-PIN+NU...

270 Lekë EksTaksë:270 Lekë

Lidhës universal me dado, me 7 hapësira montimi për kamionë tërheqës, rimorkio.I lehtë pë t'u përdorur dhe plotësisht i çmontueshëm.Lidhës universal, përshtatet me çdo lloj rimorkioje apo kamioni tërheqës.Trupi i lidhësit është i ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-02388 TROLEY SOCKET 3-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-02388 TROLEY SOCKET 3-PIN

270 Lekë EksTaksë:270 Lekë

Cilësia e materialeve të përdorura e bën lidhësin të fortë, të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj kushteve atmosferike.Susta në brendësi të lidhësit, siguron uljen e presionit gjatë përplasjeve.Përdorimi i gomës si material, e mbron a..

Shfaqur 1 deri 24 nga 367 (16 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter