VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 GD 1 L-9223

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 GD 1 L-9223

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik15W-40 për motorr nafte dhe për motorr benzine.Formulim i veçantë që plotëson nevojat specifike të motorrëve modern.Garanton ndezje të lehta edhe në temperatura të ulta dhe i ruan të pandryshuara ..

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 GD 4 L - 9224

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 GD 4 L - 9224

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 15W-40 për motorr nafte dhe për motorr benzine.Formulim  i veçantë që plotëson nevojat specifike të motorrëve modern.Garanton ndezje të lehta edhe në temperatura të ulta dhe i ruan të pandrys..

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 POWER 1 L - 9385

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 POWER 1 L - 9385

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Vaj motorri Multigrade  15W-40 për motorrët e naftës dhe për motorrët e benzinës.Mund të përdoret për motorrët e markave dhe madhësive të ndryshme.Siguron një ndezje të lehtë në temperaturë të ulët dhe ruan karakteris..

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter