SOLUCION - PLUHUR PER PASTRIM TAPICERIE K2 TORNADO...

K2

SOLUCION - PLUHUR PER PASTRIM TAPICERIE K2 TORNADO...

500 Lekë EksTaksë: 500 Lekë

Ky solucion pluhur mund të heqë të gjitha llojet e njollave, gjithashtu ato që janë të thata ose të yndyrshme.I përshtatshëm për larjen e qilimave dhe çdo lloj tapicerie të bërë prej tekstili, kadifeje ose material alcantara.Heq..

SOLUCION PASTRUES SEDILJE AREXONS SMASH RINNOVA SE...

Arexons

SOLUCION PASTRUES SEDILJE AREXONS SMASH RINNOVA SE...

550 Lekë EksTaksë: 550 Lekë

Pastron butësisht duke vepruar në thellësi dhe rinovon ngjyrat origjinale të të gjitha sipërfaqeve prej tekstili siç janë ato tek sediljet, tapiceritë, panelet e dyerve dhe tapetet e dyshemesë.Përmban substanca aktive që depër..

SOLUCION TAPICERIE AREXONS 200 mL-8301

Arexons

SOLUCION TAPICERIE AREXONS 200 mL-8301

510 Lekë EksTaksë: 510 Lekë

Produkti ideal për të hequr tërësisht njollat ​​nga të gjitha sipërfaqet e tapicerisë së makinës siç janë sediljet, tapiceria e tavanit, panelet e dyerve dhe tapetët e këmbëve. Eliminon shpejt njollat ​​e yndyrnave dhe pap..

SOLUCION TAPICERIE AREXONS UPHOLSTERY CLEANER 400 ...

Arexons

SOLUCION TAPICERIE AREXONS UPHOLSTERY CLEANER 400 ...

590 Lekë EksTaksë: 590 Lekë

Upholstery Cleaner është një pastrues tapicerie që siguron një veprim të thellë dhe të butë pastrimi që rikthen ngjyrat origjinale të të gjitha pëlhurave, copave dhe sipërfaqeve të tapicerisë së makinës siç janë sediljet, tapice..

SOLUCION TAPICERIE BOTTARI BT-31703 750 mL

SOLUCION TAPICERIE BOTTARI BT-31703 750 mL

500 Lekë EksTaksë: 500 Lekë

..

SOLUCION TAPICERIE CM-00648-Q11-Sena UPHOLSTERY CL...

SOLUCION TAPICERIE CM-00648-Q11-Sena UPHOLSTERY CL...

260 Lekë EksTaksë: 260 Lekë

..

SOLUCION TAPICERIE DURANCE UPHOLSTERY CLEANER 400 ...

Petronas Durance

SOLUCION TAPICERIE DURANCE UPHOLSTERY CLEANER 400 ...

610 Lekë EksTaksë: 610 Lekë

Upholstery Cleaner është një pastrues tapicerie që siguron një veprim të thellë dhe të butë pastrimi që rikthen ngjyrat origjinale të të gjitha pëlhurave, copave dhe sipërfaqeve të tapicerisë së makinës siç janë sediljet, tap..

SOLUCION TAPICERIE GOODYEAR BT-77801 750 mL

SOLUCION TAPICERIE GOODYEAR BT-77801 750 mL

700 Lekë EksTaksë: 700 Lekë

..

SOLUCION TAPICERIE GOODYEAR BT-77852 (me furce) 40...

SOLUCION TAPICERIE GOODYEAR BT-77852 (me furce) 40...

0 Lekë EksTaksë: 0 Lekë

..

SOLUCION TAPICERIE MOTOX (1:20) 20 L

Motox

SOLUCION TAPICERIE MOTOX (1:20) 20 L

7,200 Lekë EksTaksë: 7,200 Lekë

Solucion i koncentruar për pastrimin e tapicerive prej tekstili.Pastron në mënyrë efektive tapiceri të makinave, qilima, mobilje të veshura me tapiceri tekstili etj.Heq në mënyrë shumë efektive njollat.Si ta përdor këtë ..

SOLUCION TAPICERIE MOTOX (1:20) 5 L

Motox

SOLUCION TAPICERIE MOTOX (1:20) 5 L

2,000 Lekë EksTaksë: 2,000 Lekë

Solucion i koncentruar për pastrimin e tapicerive prej tekstili. Pastron në mënyrë efektive tapiceri të makinave, qilima, mobilje të veshura me tapiceri tekstili etj. Heq në mënyrë shumë efektive njollat. Si ta përdor këtë solu..

SOLUCION TAPICERIE TEKSTILI AREXONS SCHIUMA DETERG...

Arexons

SOLUCION TAPICERIE TEKSTILI AREXONS SCHIUMA DETERG...

670 Lekë EksTaksë: 670 Lekë

Pastrues tapicerie në formë shkume shumë efektiv.Shkuma aktivizohet së bashku me përdorimin mekanik të furçës, depërton thellë, zbut papastërtinë dhe e largon atë lehtësisht, duke rikthyer ngjyrat origjinale. Thahet shpejt dhe l..

Shfaqur 1 deri 12 nga 12 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand2
Brand18
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter