KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02384 12V 150PSI 10bar (AC...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02384 12V 150PSI 10bar (AC...

4,130 Lekë EksTaksë:4,130 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V)I pajisur me llampë LED për përdorim të lehtë në errësirëPresioni i operimit: maksimumi 10 bar / 150 PSI3 adaptorë: për fryrjen e topave,..

 KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02640 12V 150PSI 2-CILINDR...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02640 12V 150PSI 2-CILINDR...

10,530 Lekë EksTaksë:10,530 Lekë

Kompresor metalik me 2 cilindra + çantë mbajtëseTensioni: DC 12 VPresioni maksimal: 150 PSIDiametri i cilindrave: 30 mmKapaciteti: 60 litra/ minTensioni maksimal: 13.8 V max.Rryma nominale: 18 AGjatësia e kabllit: 3m, me kap..

 KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02641 12V 150PSI 10bar (AC...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02641 12V 150PSI 10bar (AC...

4,460 Lekë EksTaksë:4,460 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V).I pajisur me dritë LED për përdorim të lehtë në errësirë.Presioni: maksimumi 10 bar / 150 PSI.3 adaptorë: për fryrjen e topave, gomave t..

 KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02642 12V 150PSI 10bar (AC...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02642 12V 150PSI 10bar (AC...

4,300 Lekë EksTaksë:4,300 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V).I pajisur me dritë LED për përdorim të lehtë në errësirë.Presioni: maksimumi 10 bar / 150 PSI.3 adaptorë: për fryrjen e topave, gomave të biç..

KIT PER RIPARIM DHE FRYERJE GOME PETEX (KOMPRESOR ...

Petex

KIT PER RIPARIM DHE FRYERJE GOME PETEX (KOMPRESOR ...

6,110 Lekë EksTaksë:6,110 Lekë

I shpejtë dhe i qëndrueshëm në riparimin e gomave. Rregullon të çarën pa patur nevojë për ndërrimin e gomës. Kompresor me rrymë të vazhduar, me performancë të lart..

KOMPRESOR AJRI "APPLE" 12 V 150PSI SK-72...

KOMPRESOR AJRI "APPLE" 12 V 150PSI SK-72...

2,000 Lekë EksTaksë:2,000 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI "STANDARD" 12 V 250PSI SK...

KOMPRESOR AJRI "STANDARD" 12 V 250PSI SK...

1,400 Lekë EksTaksë:1,400 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI "TYRE" 12 V 260PSI SK-728...

Autopractic

KOMPRESOR AJRI "TYRE" 12 V 260PSI SK-728...

2,000 Lekë EksTaksë:2,000 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI 12 V - 13.5 V YT-103

KOMPRESOR AJRI 12 V - 13.5 V YT-103

3,600 Lekë EksTaksë:3,600 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI 12 V - 13.5 V YT-202A

KOMPRESOR AJRI 12 V - 13.5 V YT-202A

6,400 Lekë EksTaksë:6,400 Lekë

Presioni maksimal: 10 bar/ 150 PSITensioni: 12 V ÷ 13.5 VRryma maksimale: 23 AMPKapaciteti fryrës (prurja): 85 L/ minGjatësia e kabullit: 2.6 mSiguresë 30 A për mbrojtjen e kompresoritMe dy pistonaPajisur me tub ajri fleksibël i z..

KOMPRESOR AJRI 12 V 150PSI AV-5085

Areon

KOMPRESOR AJRI 12 V 150PSI AV-5085

5,900 Lekë EksTaksë:5,900 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI 12 V 150PSI SK-52335

KOMPRESOR AJRI 12 V 150PSI SK-52335

4,900 Lekë EksTaksë:4,900 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI 12V 140PSI BIG-TIRE BT-24061

KOMPRESOR AJRI 12V 140PSI BIG-TIRE BT-24061

2,800 Lekë EksTaksë:2,800 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI 12V 260PSI 16 mm C-063

KOMPRESOR AJRI 12V 260PSI 16 mm C-063

990 Lekë EksTaksë:990 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI 12V C-051K (me valixhe)

KOMPRESOR AJRI 12V C-051K (me valixhe)

5,840 Lekë EksTaksë:5,840 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI 12V C-052K (me valixhe)

KOMPRESOR AJRI 12V C-052K (me valixhe)

3,780 Lekë EksTaksë:3,780 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI AM-29924-AllRide 12V 100 PSI Ekran ...

KOMPRESOR AJRI AM-29924-AllRide 12V 100 PSI Ekran ...

4,200 Lekë EksTaksë:4,200 Lekë

..

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-01134 DC12V AC230V 150PSI 1...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-01134 DC12V AC230V 150PSI 1...

6,080 Lekë EksTaksë:6,080 Lekë

Presioni maksimal: 10 barPaketimi përmban 3 adaptorë për të fryrë topa, goma biçikletash etj.I pajisur me manometërKrijuar prej plastike rezistenteMe vend të posaçëm për të mbajtuar tubin e presionit dhe kabllin e rrymësSPECIFIKIM..

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-01135 12V 150PSI 10bar (ACO...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-01135 12V 150PSI 10bar (ACO...

5,060 Lekë EksTaksë:5,060 Lekë

Kompresor makinash me matës presioni.Kompresori është i përbërë nga një trup metalik që mbështetet mbi një bazament prej gome dhe redukton dridhjet gjatë punës së kompresorit.Kompresori është projektuar për fryrjen e gomave, topav..

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-01136 12V 150PSI 10bar 2-CI...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-01136 12V 150PSI 10bar 2-CI...

8,590 Lekë EksTaksë:8,590 Lekë

Kompresor metalik me 2 cilindra + çantë mbajtëseTensioni: DC12 VPresioni maksimal: 150 PSIDiametri i cilindrave: 30 mmKapaciteti fryrës: 60 L / minTensioni maksimal: 13.8 VFuqia: 18 AGjatësia e kabllit të rrymës: 3m, me kapikorda ..

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02179 12V 100PSI 7bar (ACOM...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02179 12V 100PSI 7bar (ACOM...

4,740 Lekë EksTaksë:4,740 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V)Presioni i operimit: max. 7 bar3 adaptorë: për fryrjen e topave, gomave të biçikletave, etjI pajisur me manometërMe dorezë mbajtëseMe izolues ..

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02180 12V 100PSI 7bar (ACOM...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02180 12V 100PSI 7bar (ACOM...

4,460 Lekë EksTaksë:4,460 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V)I pajisur me LED të fuqishëm për ndriçimPresioni i operimit: max. 7 bar3 adaptorë: për fryrjen e topave, gomave të biçikletave, etjI pajisur m..

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02181 12V 250PSI 17bar (ACO...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02181 12V 250PSI 17bar (ACO...

1,830 Lekë EksTaksë:1,830 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V)Presioni i operimit: max. 17 bar3 adaptorë: për fryrjen e topave, gomave të biçikletave, etjI pajisur me manometër të integruarMaterial plasti..

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02182 12V 100PSI 7bar (ACOM...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02182 12V 100PSI 7bar (ACOM...

2,980 Lekë EksTaksë:2,980 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V)I pajisur me llampë LED për përdorim të lehtë në errësirëPresioni i operimit: max. 7 bar / 100 PSI3 adaptorë: për fryrjen e topave, gomav..

Shfaqur 1 deri 24 nga 42 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter