ADITIV BENZINE AREXONS INSTANT CLEANER BENZINA (KU...

ADITIV BENZINE AREXONS INSTANT CLEANER BENZINA (KU...

1,390 Lekë EksTaksë:1,390 Lekë

Aditivi është një pastrues shumë i koncentruar, ultra i shpejtë dhe i fuqishëm: heq menjëherë papastërtitë e djegies dhe injektorëve, duke rivendosur menjëherë performancën optimale te motorrit me rezultate të ndjeshme që në ki..

ADITIV BENZINE AREXONS PRO EXTREME BENZINA (KUNDER...

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS PRO EXTREME BENZINA (KUNDER...

1,620 Lekë EksTaksë:1,620 Lekë

Pro Extreme është aditiv benzine i cili pasi është hedhur në depozitën e karburantit fillon të veprojë duke e mbajtur atë dhe të gjithë sistemin të pastër dhe efiçent.Pro Extreme është një adtitiv shumë efektiv me veprim të zgjatu..

ADITIV BENZINE AREXONS VERDE PLUS (1:1000) PROFESI...

Arexons

ADITIV BENZINE AREXONS VERDE PLUS (1:1000) PROFESI...

1,060 Lekë EksTaksë:1,060 Lekë

Aditiv benzine i cili siguron lubrifikimin dhe mbrojtjen e nevojshme për motorrët.Si ta përdor këtë aditiv?Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit...

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3305 FUEL INJECTOR CLE...

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3305 FUEL INJECTOR CLE...

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Aditivi mbron sistemin e karburantit nga korrozioni. Ndihmon që valvulat e injektorit të punojnë me mirë.Parandalon konsumin e karburantit.Aditivi pastron sistemin duke filluar nga depozita deri tek rruget e karburantit.Falë v..

ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH AREXONS PROFES...

Arexons

ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH AREXONS PROFES...

1,120 Lekë EksTaksë:1,120 Lekë

Aditiv profesional benzine i koncentruar që pastron dhe mbron sistemin e rrugëve të karburantit në motorrët me benzinë.Largon pa nevojën e çmontimit të motorrit depozitimet në injektorë, valvulat e thithjes dhe zvogëlon dep..

ADITIV ELEMINUES TYMI DIVORTEX AER-3501 STOP SMOKE...

ADITIV ELEMINUES TYMI DIVORTEX AER-3501 STOP SMOKE...

670 Lekë EksTaksë:670 Lekë

Aditivi parandalon djegien e vajit të automjetit duke balancuar viskozitetin e vajit të motorrit në temperatura të larta.Redukton tymrat e shkarkimit dhe konsumin e vajit.Rrit kompresimin dhe rrit fuqinë.Përmirëson koeficienti..

ADITIV KARBURANTI AREXONS NO H2O 325 mL-9845

Arexons

ADITIV KARBURANTI AREXONS NO H2O 325 mL-9845

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Aditiv karburanti për të larguar ujin e kondensuar në karburant.Mbron sistemin e rrugëve të karburantit nga ndryshku, korrozioni dhe veshja nga depozitimet. Parandalon problemet që mund të shkaktohen nga ngrirja e ujit n..

ADITIV NAFTE AREXONS ANTIVEGETATIVO PROFESIONAL 25...

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS ANTIVEGETATIVO PROFESIONAL 25...

1,140 Lekë EksTaksë:1,140 Lekë

Aditiv nafte i cili parandalon përhapjen e mikrobeve në naftë.Nëse përdoret në dozën e duhur eliminon bakteret ekzistuese, algat dhe kërpudhat.Nuk ndryshon cilësinë e naftës kur përdoret.Rrit filtrueshmërinë e naftës.Si ta përdor ..

ADITIV NAFTE AREXONS FAP/ DPF 325 mL-9842

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS FAP/ DPF 325 mL-9842

1,340 Lekë EksTaksë:1,340 Lekë

Aditivi kontribon në reduktimin e grimcave  dhe depozitave.Përmirëson shpejtësinë e ndezjes dhe rrit lubrifikimin.Zgjat intervalet e mirëmbajtjes DPF dhe DPF duke reduktuar ciklet e rigjenerimit.Pastërti ekstreme me një tra..

ADITIV NAFTE AREXONS INSTANT CLEANER DIESEL (KUNDE...

ADITIV NAFTE AREXONS INSTANT CLEANER DIESEL (KUNDE...

1,390 Lekë EksTaksë:1,390 Lekë

Aditivi është një pastrues shumë i koncentruar, ultra i shpejtë dhe i fuqishëm: heq menjëherë papastërtitë e djegies dhe injektorëve.Shkrihet dhe largon menjëherë të gjitha mbetjet nga sistemi.Rikthen menjëherë efikasitetin op..

ADITIV NAFTE AREXONS PRO EXTREME DIESEL (KUNDER TY...

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS PRO EXTREME DIESEL (KUNDER TY...

1,620 Lekë EksTaksë:1,620 Lekë

Pro Extreme është aditiv nafte, i cili pasi është hedhur në depozitën e karburantit fillon të veprojë duke e mbajtur të pastër dhe efiçent atë dhe të gjithë sistemin e rrugëve të karburantit.Pro Extreme është një aditiv..

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3209 DIESEL INJECTOR CLE...

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3209 DIESEL INJECTOR CLE...

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Aditivi mbron sistemin e karburantit nga korrozioni. Ndihmon që valvulat e injektorit të punojnë me mirë.Parandalon konsumin e karburantit.Aditivi pastron sistemin duke filluar nga depozita deri tek rruget e karburantit.Falë v..

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES AREXONS PROFESIONAL 5...

Arexons

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES AREXONS PROFESIONAL 5...

1,400 Lekë EksTaksë:1,400 Lekë

Aditiv nafte profesional koncentrat, i cili mbron naftën nga ngricat duke parandaluar kristalizimin e parafinës e cila bllokon filtrin e naftës.Parandalon zmërçin, depozitimet dhe ndryshkun.Redukton gazrat e shkarkimit dhe zhu..

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES SE KARBURANTIT AREXON...

Arexons

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES SE KARBURANTIT AREXON...

8,520 Lekë EksTaksë:8,520 Lekë

Aditivi parandalon ngrirjen e naftës, në motorrët e automjeteve.Në dimër mbron nga ngricat, duke parandaluar kristalizimin e parafinës që është e pranishme në naftë dhe si pasojë bllokimin e filtrit. Në këtë mënyrë lehtës..

ADITIV NAFTE PASTRUES INJEKTORESH AREXONS PROFESIO...

Arexons

ADITIV NAFTE PASTRUES INJEKTORESH AREXONS PROFESIO...

1,050 Lekë EksTaksë:1,050 Lekë

Aditiv nafte profesional koncentrat, i cili pastron depozitimet në injektorë dhe në te gjithë sistemin e rrugëve të karburantit.Përmirëson ndezjen në të ftohtë dhe ul zhurmën.Siguron një punë më të mirë të motorrit.Zvogëlon..

ADITIV PER ADBLUE/ DEF Diesel-Exhaust-Fluid (per v...

ADITIV PER ADBLUE/ DEF Diesel-Exhaust-Fluid (per v...

470 Lekë EksTaksë:470 Lekë

Aditiv i cili hidhet në solucionin e marmitës katalitike AdBlue në masën 1%Rekomandohet të hidhet në bidonin e AdBlue-së në raportin; (100 ml produkt per çdo 10 litra AdBlue)Parandalon formimin e depozitimeve në in..

ADITIV PER PASTRIM IMPIANT GAZI GPL AREXONS 120 mL...

Arexons

ADITIV PER PASTRIM IMPIANT GAZI GPL AREXONS 120 mL...

1,440 Lekë EksTaksë:1,440 Lekë

Aditiv gazi që është formuluar posaçërisht për përdorim të drejtpërdrejtë në rezervuarin e gazit të lëngshëm LPG.Ai eliminon lagështinë, mbeturinat sulfurore, amoniakun, ndotësit nga rezervuari dhe nga reduktori i presionit, du..

ADITIV PER VAJ KAMBIO AREXONS 125 mL-9847

Arexons

ADITIV PER VAJ KAMBIO AREXONS 125 mL-9847

660 Lekë EksTaksë:660 Lekë

Aditiv vaji për kambio që garanton një efektivitet të lartë në punën e kambios.Ulje të zhurmës gjatë ndërrimit të marsheve. Garanton lubrifikimin e përsosur të kambios dhe mbrojtjen e pjesëve të saj. Siguron mbrojtje të ..

ADITIV VAJI AREXONS PROFESIONAL 325 mL-9846

Arexons

ADITIV VAJI AREXONS PROFESIONAL 325 mL-9846

1,420 Lekë EksTaksë:1,420 Lekë

Aditiv vaji i cili eliminon rrjedhjen e vajit dhe përzierjen e tij me naftën ose benzinën.Zvogëlon konsumin e vajit. Ai stabilizon viskozitetin e vajit në temperatura të larta. Zvogëlon tymrat e shkarkimit. Siguron lubrifikim..

ADITIV VAJI AREXONS PROFESIONAL 500 mL-9841

Arexons

ADITIV VAJI AREXONS PROFESIONAL 500 mL-9841

1,440 Lekë EksTaksë:1,440 Lekë

Aditiv vaji që përmirëson funksionimin e valvulave.Ul zhurmën e punës së valvulave. Siguron pastrim dhe kontroll të përmirësuar të depozitimit të karbonit.Mban të pastra kanalet e lubrifikimit.Lehtëson ndezjen e motorrit në tempe..

ADITIV VAJI QERAMIK AREXONS CERAMIC PLUS 300 mL-98...

Arexons

ADITIV VAJI QERAMIK AREXONS CERAMIC PLUS 300 mL-98...

2,410 Lekë EksTaksë:2,410 Lekë

Vaji ka për qëllim kryesor lubrifikimin e pjesëve lëvizëse ndërmjet tyre.Gjatë punës së motorrit në disa momente përbërësit mekanikë punojnë në kushte lubrifikimi të pasigurta.Në këto momente, ndodh kontakti metal-metal dhe shf..

SOLUCION DEKALCIFIKUES RADIATORI AREXONS 500 mL-35...

Arexons

SOLUCION DEKALCIFIKUES RADIATORI AREXONS 500 mL-35...

650 Lekë EksTaksë:650 Lekë

Produkt i lëngshëm specifik për të shpërbërë depozitimet n​ë radiator të automjetit të shkaktuara nga kripërat minerale që gjenden në ujë.FUSHAT E PËRDORIMITPër pastrimin e sistemeve të ftohjes së motorrëve me naftë dhe benzinë..

SOLUCION MOTORRI AREXONS MOTORCLEAN 300 mL-9874

Arexons

SOLUCION MOTORRI AREXONS MOTORCLEAN 300 mL-9874

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Pastrues motorri i cili i shtohet vajit të vjetër menjëherë para ndërrimit, pastron motorrin nga brenda, duke arritur edhe në pikat më të vështira. Së bashku me vajin e vjetër të motorrit shkarkohen edhe depozitimet e karbonit,..

SOLUCION PASTRIM KARBURATORI AREXONS 500 mL-4137

Arexons

SOLUCION PASTRIM KARBURATORI AREXONS 500 mL-4137

950 Lekë EksTaksë:950 Lekë

Largon depozitimet nga sistemet e thithjes dhe karburatorët e motorrëve me benzinë, gaz të lëngshëm LPG dhe metan.Pastron dhe eliminon depozitimet në kanalet e thithjes, të shkaktuara nga riciklimi i gazrave të shkarkimit, pa ne..

Shfaqur 1 deri 24 nga 28 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter