A1 ANTIKALKARE PER LAVATRICEN (GEL) 1 L

A1

A1 ANTIKALKARE PER LAVATRICEN (GEL) 1 L

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

Është krijuar për të pastruar dhe mbrojtur lavatriçet nga zmërçi dhe depozitimet gëlqerore që vijnë bashkë me ujin. Produkti vjen me 250 ml dhuratë.Përfitimet:• zbut ujin dhe parandalon depozitimin e zmërçit në makinat larëse. Zhd..

A1 ANTIKALKARE PER LAVATRICEN (PLUHUR) 250 g

A1

A1 ANTIKALKARE PER LAVATRICEN (PLUHUR) 250 g

170 Lekë EksTaksë:170 Lekë

A1 ANTIKALKARE PER LAVATRICEN (PLUHUR) 250g / 500g, heq dhe parandalon shfaqjen e zmërçit në makinat larëse.Si ta përdorni: Shtoni substancën në detergjentin larës në dozën e nevojshme, sipas fortësisë së ujit në zonёn tuaj, ..

A1 ANTIKALKARE PER LAVATRICEN (PLUHUR) 500 g

A1

A1 ANTIKALKARE PER LAVATRICEN (PLUHUR) 500 g

260 Lekë EksTaksë:260 Lekë

A1 ANTIKALKARE PER LAVATRICEN (PLUHUR) 250g / 500g, heq dhe parandalon shfaqjen e zmërçit në makinat larëse.Si ta përdorni: Shtoni substancën në detergjentin larës në dozën e nevojshme, sipas fortësisë së ujit në zonёn tuaj, d..

A1 DETERGJENT ANTIKALKARE 5 L

A1

A1 DETERGJENT ANTIKALKARE 5 L

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Detergjent i cili hyn në kontakt me kripërat e kalciumit dhe ato të magnezit (ndryshe zmërçin) dhe i shndërron ato në një masë që rrjedh që mund të lahet lehtësisht me ujë. Veprimi i shpejtë kundër zmërçit tek pllakat e dushit, ru..

A1 DETERGJENT ANTIKALKARE 500 mL

A1

A1 DETERGJENT ANTIKALKARE 500 mL

170 Lekë EksTaksë:170 Lekë

Detergjent i cili hyn në kontakt me kripërat e kalciumit dhe ato të magnezit (ndryshe zmërçin) dhe i shndërron ato në një masë që rrjedh që mund të lahet lehtësisht me ujë. Veprimi i shpejtë kundër zmërçit tek pllakat e dushit,..

A1 DETERGJENT KUNDER MYKUT 5 L

A1

A1 DETERGJENT KUNDER MYKUT 5 L

1,150 Lekë EksTaksë:1,150 Lekë

Është një detergjent i lëngshëm larës dhe pastrues që vret bakteret dhe heq mykun në dhomat me lagështi të lartë si banjot dhe kuzhinat.Udhëzime për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën e përdorimit. Përdoreni vetëm si është re..

A1 DETERGJENT KUNDER MYKUT ME POMPE 500 mL

A1

A1 DETERGJENT KUNDER MYKUT ME POMPE 500 mL

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

Është një detergjent i lëngshëm larës dhe pastrues që vret bakteret dhe heq mykun në dhomat me lagështi të lartë si banjot dhe kuzhinat.Udhëzime për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën e përdorimit. Përdoreni vetëm si është r..

A1 DETERGJENT LARES PER LAVASTOVILJE (LENG) 5 L

A1

A1 DETERGJENT LARES PER LAVASTOVILJE (LENG) 5 L

2,190 Lekë EksTaksë:2,190 Lekë

Produkti është krijuar posaçërisht për të lavastoviljet e enëve shtëpiake. Nuk përdoret për enët prej druri ose plastike.Udhëzimet për përdorim: Hidhni dozën e kërkuar të larjes në vendin e veçantë të lavastoviljes, sipas udhëzime..

A1 DETERGJENT PASTRUES OV (PUDER) 500 g

A1

A1 DETERGJENT PASTRUES OV (PUDER) 500 g

110 Lekë EksTaksë:110 Lekë

Krijuar për pastrim mekanik. I përshtashëm për larjen e vaskave, lavamanëve, fajancave sanitare, pllakave, dhe sipërfaqeve të tjera të ndotura shtëpiake. Përbërja e shkëlqyer e preparatit, parandalon gërvishtjet, prandaj është ..

A1 DETERGJENT PER BANJO 5 L

A1

A1 DETERGJENT PER BANJO 5 L

1,190 Lekë EksTaksë:1,190 Lekë

Krijuar për të pastruar tualetin, tubat e lavamanit, lavamanët, vaskat në vendet më të parritshme.Udhëzime përdorimi: Lexoni etiketën para përdorimit. Përdoreni vetëm ashtu siç është rekomanduar. Produkti është gati për përdo..

A1 DETERGJENT PER BANJO ME POMPE 500 mL

A1

A1 DETERGJENT PER BANJO ME POMPE 500 mL

250 Lekë EksTaksë:250 Lekë

Krijuar për të pastruar tualetin, tubat e lavamanit, lavamanët, vaskat në vendet më të parritshme.Udhëzime përdorimi: Përdoreni vetëm ashtu siç është rekomanduar.Produkti është gati për përdorim.1. Aplikojeni tek tubat e lava..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC 1.5 L

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC 1.5 L

140 Lekë EksTaksë:140 Lekë

Krijuar për të pastruar dhe hequr yndyrnat nga sipërfaqet e enëve. Produkti është i lehtë për t’u përdorur dhe garanton një zgjidhje perfekte për çdo përdorim shtëpiak.Udhëzime për përdorim: Lexoni etiketën përpara përdorimit..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC 1.5 L

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC 1.5 L

140 Lekë EksTaksë:140 Lekë

Krijuar për të pastruar dhe hequr yndyrnat nga sipërfaqet e enëve. Produkti është i lehtë për t’u përdorur dhe garanton një zgjidhje perfekte për çdo përdorim shtëpiak.Udhëzime për përdorim: Lexoni etiketën përpara përdorimit..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC 5 L

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC 5 L

430 Lekë EksTaksë:430 Lekë

Krijuar për të pastruar dhe hequr yndyrnat nga sipërfaqet e enëve. Produkti është i lehtë për t’u përdorur dhe garanton një zgjidhje perfekte për çdo përdorim shtëpiak.Udhëzime për përdorim: Lexoni etiketën përpara përdorimit..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC 5 L

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC 5 L

430 Lekë EksTaksë:430 Lekë

Krijuar për të pastruar dhe hequr yndyrnat nga sipërfaqet e enëve. Produkti është i lehtë për t’u përdorur dhe garanton një zgjidhje perfekte për çdo përdorim shtëpiak.Udhëzime për përdorim: Lexoni etiketën përpara përdorimit..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC I VERDHE 500...

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC I VERDHE 500...

80 Lekë EksTaksë:80 Lekë

Krijuar për të pastruar dhe hequr yndyrnat nga sipërfaqet e enëve. Produkti është i lehtë për t’u përdorur dhe garanton një zgjidhje perfekte për çdo përdorim shtëpiak.Udhëzime për përdorim: Lexoni etiketën përpara përdorimit..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC JESHILE 500 ...

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC JESHILE 500 ...

80 Lekë EksTaksë:80 Lekë

Krijuar për të pastruar dhe hequr yndyrnat nga sipërfaqet e enëve. Produkti është i lehtë për t’u përdorur dhe garanton një zgjidhje perfekte për çdo përdorim shtëpiak.Udhëzime për përdorim: Lexoni etiketën përpara përdorimit..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX (HDPE) 5 L

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX (HDPE) 5 L

920 Lekë EksTaksë:920 Lekë

A1 DeLux me formulën e tij të koncentruar, pastron në mënyrë të shkëlqyer enët tuaja. Mjafton një pikë e vetmë dhe ju do të jeni në gjendje të lani enët tuaja, duke i lënë ato me shkëlqim dhe me një aromë të freskët.Udhëzime për p..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX 5 L

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX 5 L

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

A1 DeLux me formulën e tij të koncentruar, pastron në mënyrë të shkëlqyer enët tuaja. Mjafton një pikë e vetmë dhe ju do të jeni në gjendje të lani enët tuaja, duke i lënë ato me shkëlqim dhe me një aromë të freskët.Udhëzime për p..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX 5 L

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX 5 L

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

A1 DeLux me formulën e tij të koncentruar, pastron në mënyrë të shkëlqyer enët tuaja. Mjafton një pikë e vetmë dhe ju do të jeni në gjendje të lani enët tuaja, duke i lënë ato me shkëlqim dhe me një aromë të freskët. Udhëzime p..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX 500 mL

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX 500 mL

120 Lekë EksTaksë:120 Lekë

A1 DeLux me formulën e tij të koncentruar, pastron në mënyrë të shkëlqyer enët tuaja. Mjafton një pikë e vetmë dhe ju do të jeni në gjendje të lani enët tuaja, duke i lënë ato me shkëlqim dhe me një aromë të freskët.Udhëzime për p..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX ME BALSAM (HDP...

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX ME BALSAM (HDP...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

A1 DeLux (me balsam) me formulën e tij të koncentruar, pastron në mënyrë të shkëlqyer enët tuaja. Mjafton një pikë e vetmë dhe ju do të jeni në gjendje të lani enët tuaja, duke i lënë ato me shkëlqim dhe me një aromë të freskët.Ud..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX ME BALSAM (HDP...

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX ME BALSAM (HDP...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

A1 DeLux (me balsam) me formulën e tij të koncentruar, pastron në mënyrë të shkëlqyer enët tuaja. Mjafton një pikë e vetmë dhe ju do të jeni në gjendje të lani enët tuaja, duke i lënë ato me shkëlqim dhe me një aromë të freskët.Ud..

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX ME BALSAM 5 L

A1

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE DELUX ME BALSAM 5 L

550 Lekë EksTaksë:550 Lekë

A1 DeLux (me balsam) me formulën e tij të koncentruar, pastron në mënyrë të shkëlqyer enët tuaja. Mjafton një pikë e vetmë dhe ju do të jeni në gjendje të lani enët tuaja, duke i lënë ato me shkëlqim dhe me një aromë të freskët.Ud..

Shfaqur 1 deri 24 nga 394 (17 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter