VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL BASIL 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL BASIL 10 mL

920 Lekë EksTaksë:920 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL CEDAR WOOD 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL CEDAR WOOD 10 mL

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL EUCALYPTUS 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL EUCALYPTUS 10 mL

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL GRAPEFRUIT 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL GRAPEFRUIT 10 mL

920 Lekë EksTaksë:920 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL LAVENDER 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL LAVENDER 10 mL

870 Lekë EksTaksë:870 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL LEMON 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL LEMON 10 mL

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL LEMONGRASS 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL LEMONGRASS 10 mL

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL ORANGE 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL ORANGE 10 mL

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL PATCHOULI 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL PATCHOULI 10 mL

920 Lekë EksTaksë:920 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL PEPPERMINT 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL PEPPERMINT 10 mL

490 Lekë EksTaksë:490 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e dhomës. Linja ..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL PINE 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL PINE 10 mL

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL TEA TREE 10 mL

VAJ ETERIK AREON ESSENTIAL OIL TEA TREE 10 mL

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Përmbajtja:100% vaj eterikUdhëzime përdorimi:Vajrat eterik nga linja AREON nature janë krijuar për të aromatizuar lëkurën dhe flokët.Përdorni vajrat për të aromatizuar banjën, vajin për masazh, shampon ose ajrin e d..

Shfaqur 1 deri 12 nga 12 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter