VAJ KAMBIO AREXONS 75W-85 EXTREME PRESSURE 1 L - 9...

Arexons

VAJ KAMBIO AREXONS 75W-85 EXTREME PRESSURE 1 L - 9...

1,890 Lekë EksTaksë:1,890 Lekë

Vaj lubrifikues  me bazë sintetike për përdorim tek transmesionet mekanike të makinave si: kuti shpejtësie, çifte rrotulluese dhe tek diferenciali qëndrorë.Siguron mbrojtje optimale të përbërësve të transmesionit edhe në ku..

VAJ KAMBIO AREXONS 85W-140 EXTREME PRESSURE 1 L - ...

Arexons

VAJ KAMBIO AREXONS 85W-140 EXTREME PRESSURE 1 L - ...

1,100 Lekë EksTaksë:1,100 Lekë

Vaj lubrifikues me bazë sintetike për përdorim tek transmesionet mekanike të makinave si: kuti shpejtësie, çifte rrotulluese dhe tek diferenciali qëndrorë.Siguron mbrojtje optimale të përbërësve të transmesionit edhe në kushte lim..

VAJ MOTORRI AREXONS 0 W-20 TOP V 1 L - 9421

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 0 W-20 TOP V 1 L - 9421

1,650 Lekë EksTaksë:1,650 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik.Krijuar dhe zhvilluar për motorrët e naftës dhe të benzinës sipas kërkesave specifike ndërkombëtare të standardit.Ky vaj mund të përdoret edhe për automjetet hibride (Hybrid Electric Vehicles H.E.V..

VAJ MOTORRI AREXONS 0 W-30 TOP TWC FAP C3 1 L-9034

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 0 W-30 TOP TWC FAP C3 1 L-9034

2,300 Lekë EksTaksë:2,300 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik për motorrët e naftës dhe të benzinës.Përdoret si lubrifikues në ato automjete që kanë motorr të benzinës të prodhuar së fundmi dhe tek automjetet e naftës me motorr hibrid.Formati 1L.Nëse ju nuk j..

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 GD 1 L - 9225

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 GD 1 L - 9225

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Vaj lubrifikues sintetik 10W-40.Formulimi specifik garanton një mbrojtje maksimale të motorrit në ndezjet në temperatura të ulta dhe në udhëtimet e gjata.Ul konsumin e karburantit dhe përmirëson funksionimin e motorrit në kushte..

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM 1 L - 9379

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM 1 L - 9379

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Vaj gjysëm-sintetik 10W-40 për motorët e naftës dhe ato të benzinës.Ofron një mbrojtje të motorrit në ndezjet në temperatura të ulta dhe në rastet e udhëtimeve shumë të gjata.Ul konsumin e karburantit dhe përmirëson punën e mot..

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM 4 L - 9380

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM 4 L - 9380

2,950 Lekë EksTaksë:2,950 Lekë

Vaj gjysëm-sintetik 10W-40 për motorët e naftës dhe ato të benzinës.Ofron një mbrojtje të motorrit në ndezjet në temperatura të ulta dhe në rastet e udhëtimeve shumë të gjata.Ul konsumin e karburantit dhe përmirëson punën e mot..

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM PLUS 4 L - 938...

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 10 W-40 PERFORM PLUS 4 L - 938...

3,550 Lekë EksTaksë:3,550 Lekë

Vaj gjysëm-sintetik10W-40 për motorrët e naftës dhe për motorrët e benzinës.Mund të përdoret për dy llojet e motorrëve si me thithje natyrale të ajrit dhe për ato me thithje të detyruar (ose turbokompresorë), pavarësisht prodhue..

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 GD 1 L-9223

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 GD 1 L-9223

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik15W-40 për motorr nafte dhe për motorr benzine.Formulim i veçantë që plotëson nevojat specifike të motorrëve modern.Garanton ndezje të lehta edhe në temperatura të ulta dhe i ruan të pandryshuara ..

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 GD 4 L - 9224

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 GD 4 L - 9224

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 15W-40 për motorr nafte dhe për motorr benzine.Formulim  i veçantë që plotëson nevojat specifike të motorrëve modern.Garanton ndezje të lehta edhe në temperatura të ulta dhe i ruan të pandrys..

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 POWER 1 L - 9385

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 15W-40 POWER 1 L - 9385

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Vaj motorri Multigrade  15W-40 për motorrët e naftës dhe për motorrët e benzinës.Mund të përdoret për motorrët e markave dhe madhësive të ndryshme.Siguron një ndezje të lehtë në temperaturë të ulët dhe ruan karakteris..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 C3 1 L - 9424

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 C3 1 L - 9424

1,100 Lekë EksTaksë:1,100 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik.Prodhuar për motorrët e benzinës, naftës dhe për motorrët që përdorin si lëndë djegëse gazin e lëngshëm.Produkti paraqet vlera shumë të ulta të SAPS (hiri i sulfateve, fosfateve dhe squfurit).Garant..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 ECO R.F. 4 L - 9374

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 ECO R.F. 4 L - 9374

4,150 Lekë EksTaksë:4,150 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 që mund të përdoret tek motorrët e naftës, benzinës dhe gazit LPG.Vaji është me bazë 100% sintetike.Formati 4L.Nëse ju nuk jeni të sigurt nëse keni zgjedhur saktë llojin e vajit që ..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 GD 1 L - 9229

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 GD 1 L - 9229

1,100 Lekë EksTaksë:1,100 Lekë

Vaj motorri sintetik 5W-30 prodhuar për motorrët me naftë ose me benzinë që përfshijnë turbo kompresorë dhe turbo intercooler.Formati 1L.Nëse ju nuk jeni të sigurt nëse keni zgjedhur saktë llojin e vajit që i nevojitet makin..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 GD 4 L - 9230

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 GD 4 L - 9230

3,950 Lekë EksTaksë:3,950 Lekë

Vaj motorri sintetik prodhuar për motorrët e gjeneratës me naftë ose me benzinë që përfshijnë turbo kompresorë dhe turbo intercooler.Formati 4L.Nëse ju nuk jeni të sigurt nëse keni zgjedhur saktë llojin e vajit që i nevojitet ma..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP 3X 1 L - 9397

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP 3X 1 L - 9397

1,450 Lekë EksTaksë:1,450 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 për motorrët e naftës dhe të benzinës.Krijuar posaçërisht për motorrët e rinj që janë të pajisur me filtër partikolar DPF.Është i përshtatshëm për çdo markë dhe madhësi motorri.Duke qen..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP 3X 4 L - 9398

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP 3X 4 L - 9398

5,540 Lekë EksTaksë:5,540 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 për motorrët e naftës dhe ato të benzinës.Është krijuar posaqërisht për motorrët e rinj që janë të pajisur me filtër partikolar dhe me marmita katalitike.I përshtatshëm për çdo markë dhe mad..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP C2 4 L - 9376

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP C2 4 L - 9376

4,200 Lekë EksTaksë:4,200 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 për përdorim në motorrët e naftës dhe benzinës.Është vaj me veti viskoze të larta, prodhuar për t’u përdorur në ato automjete që kanë sistemet e trajtimit të gazrave si DPF (filtri partikola..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP LRF C1 1 L-9351

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP LRF C1 1 L-9351

1,150 Lekë EksTaksë:1,150 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 për motorrët e naftës dhe benzinës.Produkti është prodhuar sipas specifikave të standardit që mundëson një përmbajtje shumë të vogël të hirit të sulfateve, fosforit dhe squfurit.Formati 1L. ..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 3X B4 1 L - 9301

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 3X B4 1 L - 9301

1,050 Lekë EksTaksë:1,050 Lekë

Vaj motorri sintetik  5W-40 për motorrët e naftës dhe ato të benzinës.Produkti është prodhuar sipas kërkesave të standardit  për motorrët e naftës dhe benzinës dhe është i përshtatshëm për çdo markë dhe madhësi të motorr..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 3X C3 PLUS 1 L - 9383

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 3X C3 PLUS 1 L - 9383

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Vaj totalisht sintetik5W-40 për motorrët e naftës dhe ato të benzinës.Redukton konsumin e karburantit dhe ofron mbrojtje maksimale në kushte pune të vështira të motorrit dhe në temperatura të larta.Lehtëson ndezjen në temperatur..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 GD 1 L - 9227

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 GD 1 L - 9227

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Vaj totalisht sintetik 5W-40 specifik për motorrët e naftës dhe për motorrët e benzinës.Ul ndjeshëm konsumin e karburantit.Garanton mbrojtje të motorrit në kushte të rënda pune, në temperatura të larta dhe lehtëson ndezjen në te..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 GD 4 L - 9228

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 GD 4 L - 9228

4,350 Lekë EksTaksë:4,350 Lekë

Vaj totalisht sintetik 5W-40 specifik për motorrët e naftës dhe për motorrët e benzinës.Ul ndjeshëm konsumin e karburantit.Garanton mbrojtje të motorrit në kushte të rënda pune, në temperatura të larta dhe lehtëson ndezjen në te..

VAJ MOTORRI AREXONS BIKE 2T MINERAL 1 L - 9452

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS BIKE 2T MINERAL 1 L - 9452

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

Vaj mineral Arexons Bike 2T për motorrët me 2-kohë të madhësisë dhe fuqisë së vogël me përzierës ose lubrifikim të ndarë.I përshtatshëm për motorrët që duan para-përgatitje të përzierjes së karburantit (mishela) dhe ofron një m..

Shfaqur 1 deri 24 nga 25 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter