DEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 12V CEA C2-18961

DEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 12V CEA C2-18961

1,590 Lekë EksTaksë:1,590 Lekë

Performancë elektrike perfekteDEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 është suplementi ideal për fenerët me bazë LED H7. I lehtë për t'u instaluar, siguron një përshtatje të përsosur elektrike me makinën tuaj, duke eliminuar çdo problem me ..

 KAVO TERHEQJE SINTETIKE 2T AP-1101

KAVO TERHEQJE SINTETIKE 2T AP-1101

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

..

ALARM MOTORRI ME PULT AM-01103 9-15V 110-125dB

ALARM MOTORRI ME PULT AM-01103 9-15V 110-125dB

2,970 Lekë EksTaksë:2,970 Lekë

Paketimi përfshin:Njësinë qëndrore2 x transmetues/ telekomandaSirenëKabujt për instalimin elektrikUdhëzuesin e përdorimit Specifikimet teknike:Njësia qëndrore:Tensioni: 9 - 15 VFrekuenca: 433.92 MHzTemperatura e punës: -40°C ..

AMPLIFIKATORE TCA SUPER 2A 2000 W

AMPLIFIKATORE TCA SUPER 2A 2000 W

11,000 Lekë EksTaksë:11,000 Lekë

..

BASHKUES ELEKTRIK AM-03034 100 COPE

BASHKUES ELEKTRIK AM-03034 100 COPE

1,280 Lekë EksTaksë:1,280 Lekë

Siguron: saldim, izolim dhe bashkim.Është i përbërë nga një tub poliolefin jashtë dhe kallaj në pjesën e brendshme.Është i papërshkueshëm nga uji.Tubi i bashkuesit siguron rezistencë në tërheqje dhe ka fleksibilitet të lartë.Për..

BASHKUES ELEKTRIK AM-03035 (HERMETIK) 352 COPE

BASHKUES ELEKTRIK AM-03035 (HERMETIK) 352 COPE

1,980 Lekë EksTaksë:1,980 Lekë

Bashkues elektrik hermetik në 6 madhësi, që përputhen me diametrat e kabllove elektrike.Përdoren në industrinë automobilistike, duke përfshirë: sensorë dhe pajisje në makina. Ofrojnë izolim dhe bashkim shumë të mirë.Specifikim:N..

BASHKUES ELEKTRIK DHE IZOLUES PER KABLLO AM-03033 ...

BASHKUES ELEKTRIK DHE IZOLUES PER KABLLO AM-03033 ...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Siguron: saldim, izolim dhe bashkim.Është i përbërë nga një tub poliolefin jashtë dhe kallaj në pjesën e brendshme.Është i papërshkueshëm nga uji.Tubi i bashkuesit siguron rezistencë në tërheqje dhe ka fleksibilitet te lartë.Për..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02340 0.5-1mm² 10A 5 ...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02340 0.5-1mm² 10A 5 ...

90 Lekë EksTaksë:90 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02341 0.75-2.5mm² 15A...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02341 0.75-2.5mm² 15A...

110 Lekë EksTaksë:110 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni tkabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.B..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02342 4-6mm² 24A 4 CO...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02342 4-6mm² 24A 4 CO...

70 Lekë EksTaksë:70 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02343 T-Type 0.5-1mm²...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02343 T-Type 0.5-1mm²...

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02344 T-Type 0.75-2.5m...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02344 T-Type 0.75-2.5m...

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02345 T-Type 4-6mm² 2...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02345 T-Type 4-6mm² 2...

130 Lekë EksTaksë:130 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02346 MIX 50 COPE

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02346 MIX 50 COPE

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Përmbajtja:10a x 20 (të kuqe)15a x 20 (blu)24a x 10 (të verdha)..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02347 T-Type MIX 30 CO...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02347 T-Type MIX 30 CO...

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BOKSE TE VOGLA (SISTRA) FHT-005

BOKSE TE VOGLA (SISTRA) FHT-005

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

..

BORI MAKINE CM-58599 12V DY-MELODI 118dB 80mm E9-C...

Carmotion

BORI MAKINE CM-58599 12V DY-MELODI 118dB 80mm E9-C...

1,880 Lekë EksTaksë:1,880 Lekë

Boria është e përshtatshme për çdo automjet me furnizim energjie 12V DC (makinë, kamion, jaht, varkë, skuter, SUV).Volumi i zërit është 118 dB.Montimi: Montoni borinë në një vend që është i mbrojtur mirë nga uji, pluhuri dhe që ..

BORI MAKINE CM-58600 12V DY-MELODI 118dB 85mm E9-C...

Carmotion

BORI MAKINE CM-58600 12V DY-MELODI 118dB 85mm E9-C...

1,880 Lekë EksTaksë:1,880 Lekë

Boria është e përshtatshme për çdo automjet me furnizim energjie 12V DC (makinë, kamion, jaht, varkë, skuter, SUV).Volumi i zërit është 118 dB.Montimi: Montoni borinë në një vend që është i mbrojtur mirë nga uji, pluhuri dhe që ..

BORI MAKINE GP-33059 SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33059 SET

1,600 Lekë EksTaksë:1,600 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33066 SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33066 SET

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33067 SNAIL HORN 12 V (KT) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33067 SNAIL HORN 12 V (KT) SET

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33067 SNAIL HORN 24 V (BL) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33067 SNAIL HORN 24 V (BL) SET

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33068 MERCEDES C-/ E-CLASS (BL) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33068 MERCEDES C-/ E-CLASS (BL) SET

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

BORI MAKINE GP-33068 MERCEDES C-/ E-CLASS (KT) SET

Glipart

BORI MAKINE GP-33068 MERCEDES C-/ E-CLASS (KT) SET

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 366 (16 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter