HINKE KARBURANTI AP-1845

A1

HINKE KARBURANTI AP-1845

140 Lekë EksTaksë:140 Lekë

..

 JELEK FOSFORESHENT I VERDHE AMiO AM-01734 (SV-01)

JELEK FOSFORESHENT I VERDHE AMiO AM-01734 (SV-01)

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Materiali: 100% PoliesterMadhësia: XLMbërthimi: Me ngjitës velcroCertifikata CE: 0197Certifikata ISO: 20471:2013Certifikata BP: 50423995 0001..

 JELEK FOSFORESHENT PORTOKALLI AMiO AM-01735 (SV-0...

JELEK FOSFORESHENT PORTOKALLI AMiO AM-01735 (SV-0...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Materiali: 100% PoliesterMadhësia: XLMbërthimi: Me ngjitës velcroCertifikata CE: 0197Certifikata ISO: 20471:2013Certifikata BP: 50423995 0001..

 KAVO TERHEQJE SINTETIKE 2T AP-1101

KAVO TERHEQJE SINTETIKE 2T AP-1101

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

..

 KAVO TERHEQJE SINTETIKE E PERFORCUAR 3T AP-560436

KAVO TERHEQJE SINTETIKE E PERFORCUAR 3T AP-560436

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

..

 KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02384 12V 150PSI 10bar (AC...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02384 12V 150PSI 10bar (AC...

4,130 Lekë EksTaksë:4,130 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V)I pajisur me llampë LED për përdorim të lehtë në errësirëPresioni i operimit: maksimumi 10 bar / 150 PSI3 adaptorë: për fryrjen e topave,..

 KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02640 12V 150PSI 2-CILINDR...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02640 12V 150PSI 2-CILINDR...

10,530 Lekë EksTaksë:10,530 Lekë

Kompresor metalik me 2 cilindra + çantë mbajtëseTensioni: DC 12 VPresioni maksimal: 150 PSIDiametri i cilindrave: 30 mmKapaciteti: 60 litra/ minTensioni maksimal: 13.8 V max.Rryma nominale: 18 AGjatësia e kabllit: 3m, me kap..

 KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02641 12V 150PSI 10bar (AC...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02641 12V 150PSI 10bar (AC...

4,460 Lekë EksTaksë:4,460 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V).I pajisur me dritë LED për përdorim të lehtë në errësirë.Presioni: maksimumi 10 bar / 150 PSI.3 adaptorë: për fryrjen e topave, gomave t..

 KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02642 12V 150PSI 10bar (AC...

KOMPRESOR AJRI AMiO AM-02642 12V 150PSI 10bar (AC...

4,300 Lekë EksTaksë:4,300 Lekë

KARAKTERISTIKAT:Furnizohet me rrymë elektrike nëpërmjet folesë ndezëse të cigares (12 V).I pajisur me dritë LED për përdorim të lehtë në errësirë.Presioni: maksimumi 10 bar / 150 PSI.3 adaptorë: për fryrjen e topave, gomave të biç..

 KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE AM-55780-Godmar DIN1316...

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE AM-55780-Godmar DIN1316...

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

Kuti e ndihmës së shpejtë: Tipi B-Euro-8 Në përputhje me standardet e Bashkimit Evropian.Paketim kompakt, i tejdukshëm, me printim në dy ngjyra.Pesha: 0.19 kgPërmasat: 210 x 140 x 55 mm Mjetet që përmban kuti..

 LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-01723 350 kg 25 mm 5 m...

LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-01723 350 kg 25 mm 5 m...

580 Lekë EksTaksë:580 Lekë

Përmasat:Gjatësia e litarit: 5 mGjerësia e litarit: 25 mmLitari, me një peshëmbajtje maksimale prej 350 kg, është krijuar për fiksimin dhe sigurimin e bagazheve gjatë transportit...

 LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-01724 500 kg 25 mm 5 m...

LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-01724 500 kg 25 mm 5 m...

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Përmasat:Gjatësia e litarit: 5 mGjerësia e litarit: 25 mmLitari, me një peshëmbajtje maksimale prej 500 kg, është krujuar për fiksimin dhe sigurimin e bagazheve gjatë transportit...

 LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-02023-PasKam 2000 kg 3...

LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-02023-PasKam 2000 kg 3...

1,790 Lekë EksTaksë:1,790 Lekë

Specifikime:Litari i tipit STD është litari më i përdorur në transport. Është një mënyrë e qëndrueshme dhe e besueshme për të siguruar ngarkesat. Është i përbërë nga materiale të cilësisë më të lartë.gjatësia e litarit: 4 metragje..

 LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-02027-PasKam 500 kg 25...

LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-02027-PasKam 500 kg 25...

1,040 Lekë EksTaksë:1,040 Lekë

Litar me kriket, ideal për sigurimin e mallrave në bagazh gjatë transportit.Mekanizmi i kriketës, po ashtu edhe çengeli, janë të përbërë nga çelik i cilësisë më të lartë.Qepjet janë krijuar nga fije të forta monofilamente.Gjatësia..

 LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-02029-PasKam 500 kg 25...

LITAR BAGAZHI ME KRIKET AM-02029-PasKam 500 kg 25...

1,040 Lekë EksTaksë:1,040 Lekë

Një litar bagazhi me cilësi të lartë, i cili siguron ngarkesat gjatë transportit dhe eliminon mundësinë e dëmtimit të objekteve gjatë transportit.Falë tij, ju mund të siguroni ngarkesat në rimorkio ose në bagazh - ski, biçikleta, ..

ALARM PER RRIP SIGURIMI LMP-72398 BABY GUARD

ALARM PER RRIP SIGURIMI LMP-72398 BABY GUARD

760 Lekë EksTaksë:760 Lekë

Alarmi bie sapo rripi të jetë zgjidhurInstalohet lehtësishtI përshtatshëm për shumicën e rripave të sigurisëBateria është e përfshirë..

CEKIC EMERGJENCE BT-35115 ME PRERES RRIPI

CEKIC EMERGJENCE BT-35115 ME PRERES RRIPI

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

CEKIC EMERGJENCE CM-58581 ME PRERES RRIPI

CEKIC EMERGJENCE CM-58581 ME PRERES RRIPI

650 Lekë EksTaksë:650 Lekë

Çekiçi është i domosdoshëm në rastet kur dera e automjetit tuaj bllokohet. Me ndihmën e tij mund të thyeni xhamat.Produkti përfshin dy koka çekiçi dhe një prerëse rripi.Çekiçi është i pajisur gjithashtu edhe me një çengel...

CEKIC EMERGJENCE LMP-48070 ME PRERES RRIPI

Lampa

CEKIC EMERGJENCE LMP-48070 ME PRERES RRIPI

870 Lekë EksTaksë:870 Lekë

Çekiç emergjence me prerës për rrip sigurimi..

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.114 KINGROY 42-210Nm

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.114 KINGROY 42-210Nm

5,420 Lekë EksTaksë:5,420 Lekë

..

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.332 KINGROY 70-350Nm

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.332 KINGROY 70-350Nm

11,220 Lekë EksTaksë:11,220 Lekë

..

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.512 KINGROY 19-110Nm

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.512 KINGROY 19-110Nm

5,240 Lekë EksTaksë:5,240 Lekë

..

CELES DINAMOMETRIK PETEX 28-210NM

Petex

CELES DINAMOMETRIK PETEX 28-210NM

5,320 Lekë EksTaksë:5,320 Lekë

Për mirëmbajtje profesionale dhe riparime në makinë. Për shtrëngimin e dadiçekëve, vidave të testatës së motorrit etj I rregullueshëm deri ne 210 Nm. ..

CELES FILTER VAJI FASHETE K2 - W664

K2

CELES FILTER VAJI FASHETE K2 - W664

680 Lekë EksTaksë:680 Lekë

Një çelës i përshtatshëm për heqjen dhe shtrëngimin e filtrave të vajit.Shiriti i çelikut shtrëngohet në trupin e filtrit duke shtrënguar vidën rregulluese të çelësit.Shkallëzimet speciale në shiritin e çelikut të çelësit nuk l..

Shfaqur 1 deri 24 nga 368 (16 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter