ADITIV NAFTE MOTOX CETANE IMPROVER 250 mL

Motox

ADITIV NAFTE MOTOX CETANE IMPROVER 250 mL

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

Aditiv për karburantin e naftës.Përmirëson numrin e cetanit tek nafta.I projektuar për të gjithë motorrët diesel dhe turbo diesel. Si ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit, mund..

ADITIV NAFTE MOTOX DIESEL POWER PROTECTION 250 mL

Motox

ADITIV NAFTE MOTOX DIESEL POWER PROTECTION 250 mL

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

MOTOX DIESEL POWER PROTECTION është një aditiv nafte. Është një aditiv që ka një efekt pastrimi dhe mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Aditivi është zhvilluar për të gjithë motorrët diesel dhe turbo-diesel. Nuk lejon ngrirjen..

ADITIV NAFTE MOTOX FUEL SYSTEM CLEANER 250 mL

Motox

ADITIV NAFTE MOTOX FUEL SYSTEM CLEANER 250 mL

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

MOTOX Fuel system cleaner është një aditiv nafte.I përshtatshëm për pastrim kompleks të sistemit rrugëve të karburantit. Aditivi është krijuar për të pastruar injektorët, valvolat, pompën dhe dhomën e djegies, duke e mbajtur ..

ANTIFRIZ MOTOX -22°C (G11) 1 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -22°C (G11) 1 L

360 Lekë EksTaksë:360 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX -22°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në motorrët me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësisë për temperatura të a..

ANTIFRIZ MOTOX -22°C (G11) 4 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -22°C (G11) 4 L

1,180 Lekë EksTaksë:1,180 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX -22°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në motorrët me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësisë për temperatura të a..

ANTIFRIZ MOTOX -36°C (G11) 1 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -36°C (G11) 1 L

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX -36°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në motorrët me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësisë për temperatura të a..

ANTIFRIZ MOTOX -36°C (G11) 4 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -36°C (G11) 4 L

1,540 Lekë EksTaksë:1,540 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX -36°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në motorrët me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësisë për temperatura të a..

ANTIFRIZ MOTOX -60°C (G11) 1 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -60°C (G11) 1 L

550 Lekë EksTaksë:550 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX -60°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në sistemin e ftohjes së motorrëve me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxeht..

ANTIFRIZ MOTOX -60°C (G11) 4 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -60°C (G11) 4 L

1,820 Lekë EksTaksë:1,820 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX -60°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në sistemin e ftohjes së motorrëve me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësi..

ANTIFRIZ MOTOX -72°C (G11) 1 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -72°C (G11) 1 L

570 Lekë EksTaksë:570 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX -72°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në sistemin e ftohjes së motorrëve me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësi..

ANTIFRIZ MOTOX -72°C (G11) 4 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -72°C (G11) 4 L

2,110 Lekë EksTaksë:2,110 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX -72°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në sistemin e ftohjes së motorrëve me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësi..

ANTIFRIZ MOTOX -74°C LONG LIFE (G12) 1 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -74°C LONG LIFE (G12) 1 L

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX G12 është një antifriz e koncentruar që siguron mbrojtje efektive të motorrit nga ngrirja, mbinxehja dhe korrozioni.Mund të përdoret pa kufizime për motorrët me sisteme ftohje alumini, gize dhe sisteme të kombin..

ANTIFRIZ MOTOX -74°C LONG LIFE (G12) 4 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -74°C LONG LIFE (G12) 4 L

2,100 Lekë EksTaksë:2,100 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX G12 është një antifriz e koncentruar që siguron mbrojtje efektive të motorrit nga ngrirja, mbinxehja dhe korrozioni.Mund të përdoret pa kufizime për motorrët me sisteme ftohje alumini, gize dhe sisteme të..

ANTIFRIZ MOTOX -74°C LONG LIFE (G13) NEW 1 L

Motox

ANTIFRIZ MOTOX -74°C LONG LIFE (G13) NEW 1 L

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

ANTIFRIZA MOTOX G13 është një antifriz e koncentruar e cilësisë së lartë me bazë propilenglikoli me aditivë organikë, pa BORATE, FOSFATE, SILIKATE, AMINA, NITRITE dhe NITRATE. Përdorimi i MOTOX G13 rekomandohet për kushte pune ..

PASTE DUARSH E LENGSHME MOTOX 5 L

Motox

PASTE DUARSH E LENGSHME MOTOX 5 L

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Pasta larëse Motox për duar shumë të ndotura largon ndotjet nga vaji, yndyra, bloza dhe papastërtitë e tjera të forta nga kanalet e thella të duarve.Produkti është krijuar për t'u përdorur në ofiçina industriale dhe në ofiçina art..

PASTE DUARSH MOTOX 1.5KG

Motox

PASTE DUARSH MOTOX 1.5KG

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Pasta larëse Motox për duar shumë të ndotura largon ndotjet nga vaji, yndyra, bloza dhe papastërtitë e tjera të forta nga kanalet e thella të duarve.Produkti është krijuar për t'u përdorur në ofiçina industriale dhe në ofiçina ..

PASTE DUARSH MOTOX 4KG

Motox

PASTE DUARSH MOTOX 4KG

1,040 Lekë EksTaksë:1,040 Lekë

Pasta larëse Motox për duar shumë të ndotura largon ndotjet nga vaji, yndyra, bloza dhe papastërtitë e tjera të forta nga kanalet e thella të duarve.Produkti është krijuar për t'u përdorur në ofiçina industriale dhe në ofiçina art..

PASTE DUARSH MOTOX 500 mL

Motox

PASTE DUARSH MOTOX 500 mL

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

Pasta larëse Motox për duar shumë të ndotura largon ndotjet nga vaji, yndyra, bloza dhe papastërtitë e tjera të forta nga kanalet e thella të duarve.Produkti është krijuar për t'u përdorur në ofiçina industriale dhe në ofiçina art..

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE MOTOX (AUS ...

Motox

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE MOTOX (AUS ...

1,960 Lekë EksTaksë:1,960 Lekë

Si ta përdor këtë produkt? Hidheni direkt në depoziten e sistemit të trajtimit të gazrave të shkarkimit. Produkti nuk klasifikohet si i rrezikshëm. RUAJTJA: Temperatura e rekomanduar e ruajtjes: nga -10°C deri në 25..

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE MOTOX (AUS ...

Motox

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE MOTOX (AUS ...

980 Lekë EksTaksë:980 Lekë

Si ta përdor këtë produkt?Hidheni direkt në depoziten e sistemit të trajtimit të gazrave të shkarkimit.Produkti nuk klasifikohet si i rrezikshëm.RUAJTJA:Temperatura e rekomanduar e ruajtjes: nga -10°C deri në 25°C.KUJDES:Mbajeni l..

SOLUCION DISQESH MOTOX ME POMPE 500 mL

Motox

SOLUCION DISQESH MOTOX ME POMPE 500 mL

530 Lekë EksTaksë:530 Lekë

Solucioni i disqeve MOTOX përmban një kombinim unik të përbërësve pastrues që pastrojnë me sukses disqet dhe gomat e ndotura duke hequr pluhurin, papastërtitë, depozitimet e ndryshme, vajrat, katranin dhe grimcat e tjera shumë ..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 20 L - I BARDHE

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 20 L - I BARDHE

8,200 Lekë EksTaksë:8,200 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - BLU

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - BLU

2,500 Lekë EksTaksë:2,500 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - I BARDHE

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - I BARDHE

2,500 Lekë EksTaksë:2,500 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

Shfaqur 1 deri 24 nga 64 (3 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter