ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH K2 BENZIN GO 2...

K2

ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH K2 BENZIN GO 2...

780 Lekë EksTaksë: 780 Lekë

Projektuar për motorrët me benzinë, ky aditiv profesional largon në mënyrë efektive ndotësit nga injektorët dhe sistemi i karburantit.Kur përdoret çdo 10.000 km:lehtëson ndezjen e motorrit,parandalon humbjen e fuqisë,rikthen fu..

ADITIV ELEMINUES TYMI K2 SMOKE ELIMINATOR 355 mL-T...

K2

ADITIV ELEMINUES TYMI K2 SMOKE ELIMINATOR 355 mL-T...

490 Lekë EksTaksë: 490 Lekë

K2 SMOKE ELIMINATOR është shumë i koncentruar, i krijuar posaçërisht për t’u tretur në vaj për të zvogëluar tymin e shkarkimit dhe djegien e vajit.Përmirëson kompresimin dhe performancën e motorrit, zvogëlon zhurmën e motorrit..

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES K2 TURBO ANTIFROST 50...

K2

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES K2 TURBO ANTIFROST 50...

200 Lekë EksTaksë: 200 Lekë

Shkrirës karburanti me qëllim të përgjithshëm.I përshtatshëm si për benzinën, ashtu edhe për naften.Lidhet dhe vepron me ujin në fund të depozitës së karburantit.Shkrin dhe mbron karburantin nga ngrirja...

ADITIV NAFTE PASTRUES INJEKTORESH K2 DIESEL GO 250...

K2

ADITIV NAFTE PASTRUES INJEKTORESH K2 DIESEL GO 250...

780 Lekë EksTaksë: 780 Lekë

Aditiv profesional karburanti, i projektuar posaçërisht për motorrët e rinj me naftë me injektorë me presion të lartë dhe me sistemin common rail.Kur përdoret çdo 10.000 km punon në mënyrë efikase: për të hequr sedimente të nd..

ALKOOL FRENASH K2 DOT4 250 mL - T124

K2

ALKOOL FRENASH K2 DOT4 250 mL - T124

350 Lekë EksTaksë: 350 Lekë

Alkool frenash plotësisht sintetik i cilësisë më të lartë, i aplikueshëm në sistemet e frenimit dhe në sistemet e freksioneve të automjeteve të tonazhit të lartë.I destinuar për të ndërruar dhe për të shtuar nivelin e alkolit n..

ALKOOL FRENASH K2 DOT4 500 mL - T1041

K2

ALKOOL FRENASH K2 DOT4 500 mL - T1041

470 Lekë EksTaksë: 470 Lekë

Alkool frenash plotësisht sintetik i cilësisë më të lartë, për përdorim në sistemin e frenave dhe sistemin e freksionit të automjeteve të rënda.I krijuar për ndryshimin dhe rimbushjen e alkoolit në çdo automjet ku udhëzimet e p..

ALKOOL FRENASH K2 DOT5.1 500 mL - T105

K2

ALKOOL FRENASH K2 DOT5.1 500 mL - T105

540 Lekë EksTaksë: 540 Lekë

Alkool frenash plotësisht sintetik i cilësisë më të lartë, i aplikueshëm në sistemet e frenave dhe sistemet e freksioneve në makinat e pajisura me sisteme ABS, ESP, EBD, ASR ose TCS, në makinat sportive me fuqi të lartë dhe që ..

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (BLUE - G11) 1 L - T...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (BLUE - G11) 1 L - T...

700 Lekë EksTaksë: 700 Lekë

Antifriza K2 KULER është një antifriz koncentrat moderne dhe universale për radiatorin, karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNENjë formulë e zhvilluar posaçërish..

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (E KUQE - G12/ G12+)...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (E KUQE - G12/ G12+)...

700 Lekë EksTaksë: 700 Lekë

Antifriza K2 KULER është një antifriz koncentrat moderne dhe universale për radiatorin, karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNENjë formulë e zhvilluar posaçërisht për t..

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (JESHILE) 1 L - T211...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (JESHILE) 1 L - T211...

700 Lekë EksTaksë: 700 Lekë

Antifriza K2 KULER është një antifriz koncentrat moderne dhe universale për radiatorin, karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë.MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNENjë formulë e zhvilluar posaçërisht për të mbro..

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (BLU - G11) 1 L...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (BLU - G11) 1 L...

400 Lekë EksTaksë: 400 Lekë

Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në ..

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (BLU - G11) 5 L...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (BLU - G11) 5 L...

1,750 Lekë EksTaksë: 1,750 Lekë

Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në ..

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (E KUQE - G12/ ...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (E KUQE - G12/ ...

400 Lekë EksTaksë: 400 Lekë

Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në ..

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (JESHILE) 1 L -...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (JESHILE) 1 L -...

400 Lekë EksTaksë: 400 Lekë

Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në ..

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (ROZE - G13) 1 ...

K2

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (ROZE - G13) 1 ...

450 Lekë EksTaksë: 450 Lekë

Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në ..

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60 g - L701

K2

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60 g - L701

780 Lekë EksTaksë: 780 Lekë

Argjilë për bojën e makinës me cilësi të lartë për të hequr lehtësisht papastërtitë dhe ndotësit e dëmshëm sipërfaqësorë siç janë spërkatjet e tepërta të bojës, rrëshirën e pemëve, mbetjet e insekteve, mbetjet dhe papastërtitë ..

AROMATIK K2 ARLO AQUA - V89WOD

K2

AROMATIK K2 ARLO AQUA - V89WOD

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Një elefant i lumtur dhe gazmor K2 ARLO ju fton në një udhëtim të papritur, plot aroma dhe buzëqeshje të këndshme.Aromatizuesi i ajrit përmban dy elemente kapëse që i vendosni në grilën e ventilimit.Ju mund ta instaloni ..

AROMATIK K2 ARLO GRAPEFRUIT - V89GRA

K2

AROMATIK K2 ARLO GRAPEFRUIT - V89GRA

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Një elefant i lumtur dhe gazmor K2 ARLO ju fton në një udhëtim të papritur, plot aroma dhe buzëqeshje të këndshme.Aromatizuesi i ajrit përmban dy elemente kapëse që i vendosni në grilën e ventilimit.Ju mund ta instaloni atë në..

AROMATIK K2 ARLO GREEN TEA - V89ZHE

K2

AROMATIK K2 ARLO GREEN TEA - V89ZHE

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Një elefant i lumtur dhe gazmor K2 ARLO ju fton në një udhëtim të papritur, plot aroma dhe buzëqeshje të këndshme.Aromatizuesi i ajrit përmban dy elemente kapëse që i vendosni në grilën e ventilimit.Ju mund ta instaloni ..

AROMATIK K2 ARLO LOTUS - V89LOT

K2

AROMATIK K2 ARLO LOTUS - V89LOT

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Një elefant i lumtur dhe gazmor K2 ARLO ju fton në një udhëtim të papritur, plot aroma dhe buzëqeshje të këndshme.Aromatizuesi i ajrit përmban dy elemente kapëse që i vendosni në grilën e ventilimit.Ju mund ta instaloni ..

AROMATIK K2 ARLO NEW CAR - V89NCA

K2

AROMATIK K2 ARLO NEW CAR - V89NCA

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Një elefant i lumtur dhe gazmor K2 ARLO ju fton në një udhëtim të papritur, plot aroma dhe buzëqeshje të këndshme.Aromatizuesi i ajrit përmban dy elemente kapëse që i vendosni në grilën e ventilimit.Ju mund ta instaloni ..

AROMATIK K2 ARLO STRAWBERRY - V89TRU

K2

AROMATIK K2 ARLO STRAWBERRY - V89TRU

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Një elefant i lumtur dhe gazmor K2 ARLO ju fton në një udhëtim të papritur, plot aroma dhe buzëqeshje të këndshme.Aromatizuesi i ajrit përmban dy elemente kapëse që i vendosni në grilën e ventilimit.Ju mund ta instaloni ..

AROMATIK K2 COSMO CHERRY 50 mL - EV210

K2

AROMATIK K2 COSMO CHERRY 50 mL - EV210

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Aromatizues ajri për makinë në formë spray.Për të gjithë ata që vlerësojnë një stil elegant.Përbërja delikate e aromës K2 COSMO neutralizon dhe thith çdo aromë të pakëndshme.Brendësia e makinës do të mbushet me një aromë të këndsh..

AROMATIK K2 COSMO GREEN APPLE 50 mL - EV210

K2

AROMATIK K2 COSMO GREEN APPLE 50 mL - EV210

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Aromatizues ajri për makinë në formë spray.Për të gjithë ata që vlerësojnë një stil elegant.Përbërja delikate e aromës K2 COSMO neutralizon dhe thith çdo aromë të pakëndshme.Brendësia e makinës do të mbushet me një aromë të këndsh..

Shfaqur 1 deri 24 nga 209 (9 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand2
Brand18
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter