KIT PER RIGJENERIM FENERESH PHILIPS HEADLIGHT RES...

KIT PER RIGJENERIM FENERESH PHILIPS HEADLIGHT RES...

2,850 Lekë EksTaksë:2,850 Lekë

Rigjeneron dhe rikthen fenerët si në gjendje të re!• Më pak ndriçim verbues dhe fenerë deri në 100% më të shndritshëm• Siguron vozitje më të sigurt gjatë natës• Largon mjegullën, zverdhjen nga rrezet e dëmshme UV dhe papastër..

ADAPTOR PER SFUNGJER LUCIDIMI M-14 AM-02651

ADAPTOR PER SFUNGJER LUCIDIMI M-14 AM-02651

190 Lekë EksTaksë:190 Lekë

Adaptor me cilësi të lartë me filetim universal M14, i cili lejon vendosjen e sfungjerëve dhe tamponëve luçidues në çdo trapan.Përdorimet dhe avantazhet:Për sfungjerë lucidimi me diametra të ndryshëm me filetim M14I përputhshëm m..

AJER NEN PRESION AREXONS SOFFIO POTENTE 400 mL-420...

Arexons

AJER NEN PRESION AREXONS SOFFIO POTENTE 400 mL-420...

610 Lekë EksTaksë:610 Lekë

Solucioni gjeneron një rrjedhje me presion të lartë të përshtatshëm për të hequr pluhurin dhe papastërtitë e pa sedimentuara nga sipërfaqet, madje edhe ato që janë të vështira për t'u arritur. Paralajmërim: Mos spërkatni pajisje..

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES DIVORTEX DVX-8037 CLAY...

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES DIVORTEX DVX-8037 CLAY...

1,290 Lekë EksTaksë:1,290 Lekë

..

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60 g - L701

K2

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60 g - L701

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Argjilë për bojën e makinës me cilësi të lartë për të hequr lehtësisht papastërtitë dhe ndotësit e dëmshëm sipërfaqësorë siç janë spërkatjet e tepërta të bojës, rrëshirën e pemëve, mbetjet e insekteve, mbetjet dhe papastërtitë ..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E BARDHE) 400 ...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E BARDHE) 400 ...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E VERDHE) 400 ...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E VERDHE) 400 ...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërt..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE MAT) 40...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE MAT) 40...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE ME SHKE...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE ME SHKE...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (JESHILE E HAPU...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (JESHILE E HAPU...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (KARBON) 400 mL...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (KARBON) 400 mL...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (PORTOKALLI) 40...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (PORTOKALLI) 40...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER LACQUER 500 mL - L3...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER LACQUER 500 mL - L3...

960 Lekë EksTaksë:960 Lekë

Bojë argjendi për lyerjen e disqeve të gomave të makinës.Mbron nga korrozioni dhe veprimi i agjentëve mekanikë.Është gjithashtu e përshtatshme për lyerjen e metaleve, drurit, plastikës dhe sipërfaqeve të tjera...

DISK GOME PER HEQJE BOJE CM-63524 ME ADAPTOR M-8 8...

Carmotion

DISK GOME PER HEQJE BOJE CM-63524 ME ADAPTOR M-8 8...

940 Lekë EksTaksë:940 Lekë

Disku heq mbetjet e bojës, ngjitësave, etj.Materiali i gomës nuk lë shenja dhe nuk dëmton sipërfaqet mbi të cilat përdoret.Specifikime:Diametri: 88 mmAdaptor me diametër 8 mmShpejtësia maksimale e përdorimit: deri në 40..

DISK GOME PER HEQJE NGJITESI CM-63546 ME ADAPTOR M...

Carmotion

DISK GOME PER HEQJE NGJITESI CM-63546 ME ADAPTOR M...

1,040 Lekë EksTaksë:1,040 Lekë

Disku heq ngjitësit, mbetjet e ngjitësave, bojës, etj. Materiali i gomës nuk lë shenja dhe nuk dëmton sipërfaqet mbi të cilat përdoret.Me një disk të tillë, nuk është i domosdoshëm përdorimi i tretësve kimikë.Adaptor me diametër..

DOREZE LARJE AM-01750 (CWASH-09)

DOREZE LARJE AM-01750 (CWASH-09)

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

Përmasat: 25 x 18 cm...

DOREZE LARJE AM-02517 YELLOW 23x17cm 71g

DOREZE LARJE AM-02517 YELLOW 23x17cm 71g

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

Përshkrim i produktit:E shkëlqyer për larjen e makinave, pastrimin e kroskotit dhe të elementëve prej kromi.Delikate në sipërfaqet me llak.Është perfekte për pastrimin e dritareve, pasqyrave, mobiljeve dhe pllakave.Sipërfaqja e ma..

DOREZE LARJE AM-02870 25x18 cm

DOREZE LARJE AM-02870 25x18 cm

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Dorezë larëse me mikrofibër 25x18cm 600g/m2..

DOREZE LARJE AM-03843 WHEEL CLEANING PAD 20x16x2 c...

DOREZE LARJE AM-03843 WHEEL CLEANING PAD 20x16x2 c...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

..

DOREZE LARJE CM-58447 SUPER SOFT

DOREZE LARJE CM-58447 SUPER SOFT

580 Lekë EksTaksë:580 Lekë

Doreza mikrofibër është e butë dhe materiali nga i cili është e përbërë nuk lëshon pluhur.Të dhënat:Delikate në sipërfaqet me bojë.Nuk krijon gërvishtje gjatë larjes.Nuk ngurtësohet nga papastërtitë.Është e ripërdorshme...

DOREZE LUCIDIMI AM-T9869-TomPar 1 COPE

DOREZE LUCIDIMI AM-T9869-TomPar 1 COPE

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Dorezë luçidimi e përbërë nga fibra të imta sintetike.Largon papastërtitë e tepërta në formë pluhuri, pa lënë shenja.E lehtë dhe rezistente...

DOREZE PER LARJE AREXONS MICROFIBRE GLOVE-1613/ 78...

Arexons

DOREZE PER LARJE AREXONS MICROFIBRE GLOVE-1613/ 78...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Doreza prej mikrofibre Wizzy është e përkryer për pastrimin e makinës si brenda ashtu edhe jashtë. Falë një numri të madh të fijeve të thurura ajo zëvendëson sfungjerët dhe dorezat klasike për larjen e makinës pa lënë fije..

DOREZE PER LARJE AREXONS-1605

Arexons

DOREZE PER LARJE AREXONS-1605

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

Dorezë për larjen dhe pastrimin e makinës, jashtëzakonisht e rehatshme dhe praktike.E plastifikuar nga brenda dhe plotësisht e papërshkueshme nga uji...

DOREZE PER LARJE GP-56794

Glipart

DOREZE PER LARJE GP-56794

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 655 (28 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter