MBAJTESE SENDESH - ORGANIZER PETEX 41x64 cm (JESHILE)

  • 1,070 Lekë
  • Marka: Petex
  • Kodi i produktit: 4387
  • Vlefshmëria: Në gjendje

Vendoset lehtë në pjesën e pasme të sediljes. Me figura dekorative. Xhepa praktik për telefonat, librat dhe sendet personale. Ngjyra: Jeshile.   ..

  • Vendoset lehtë në pjesën e pasme të sediljes.

  • Me figura dekorative.

  • Xhepa praktik për telefonat, librat dhe sendet personale.

  • Ngjyra: Jeshile.  

Shkruaj një vlerësim

Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të dhënë vlerësim mbi një produkt

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter